Wandelen


Wandelen in de natuur is nu belangrijker dan ooit. Het is goed voor je gezondheid en weerstand. Blijf in beweging, juist nu. Let wel op: wandel maximaal met z'n tweeën, op 1,5 meter afstand. Zo is het coronaproof.

In 's-Hertogenbosch zijn er verschillende manieren om alleen of in een klein groepje routes te wandelen en te genieten van de mooie omgeving. Wil je beginnen met wandelen, maar weet je niet hoe? Kijk dan eens naar de mogelijkheden hieronder. We helpen je op weg, zodat jij tijdens de coronacrisis veilig en verantwoord een wandeling kunt maken.

Liever niet alleen? Ga met een wandelmaatje!

Hou je ook zo van wandelen, maar ga je liever niet alleen? Samen met jou zoeken we een wandelmaatje. We zoeken iemand die het ook leuk vindt om te wandelen en het gezellig vindt dit met iemand anders te doen. Zoek je een wandelmaatje of wil jij een wandelmaatje worden? Neem contact op met Linda (l.peeters@s-hertogenbosch.nl / (073) 615 58 85).

Wandel met een app

Er zijn diverse wandel apps voor je mobiele telefoon. Download ze via de app store op je telefoon.

  • Erfgoed 's-Hertogenbosch Route App : Wandel of fiets door de geschiedenis van 's-Hertogenbosch! Met de gratis route app kun je het erfgoed van 's-Hertogenbosch en omgeving ontdekken.
  • Blokje om : Vul in hoeveel kilometer je wilt wandelen en de app rekent een leuke route voor je uit. Voor iPhone.
  • Ommetje : Maak dagelijks een wandeling en houd je hersenen gezond.

Mooie wandelroutes via diverse websites

“Wandelen is even alles laten lopen.” – Jaap de Ruiter

Contact

Linda Peeters

Buurtsportcoach binnenstad, Muntel/Vliert, Graafsepoort en Empel

T. 06 15 04 65 98

l.peeters@s-Hertogenbosch.nl

IMG 4580 LR IMG 4339 IMG 4357