Reserveren gemeentelijke accommodatie

Heb je als vereniging een gemeentelijke accommodatie nodig? Of wil je als particulier of bedrijf een zaal huren? Dat kan, want we hebben in 's-Hertogenbosch verschillende sporthallen, sport- en gymzalen in beheer. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt.

Voor verenigingen en particulieren

De gemeente beheert verschillende sporthallen en sport- en gymzalen in 's-Hertogenbosch. Daarnaast zijn er ook nog buitensportaccommodaties en strandbaden die door ons beheerd worden. Binnen- en buitensportverenigingen en scholen gebruiken deze accommodaties. Ook particulieren en bedrijven kunnen ze reserveren. Soms is het nodig om te checken of er een melding of vergunning nodig is. Dat kan via deze link. Goed om te weten: op nationale feestdagen zijn de gebouwen gesloten. Kijk voor alle informatie over verhuren op: s-port.nl/verhuur.

Zwembaden en strandbaden

’s-Hertogenbosch heeft twee zwembaden: Combibad Kwekkelstijn en het Sportiom. In Sportiom vind je ook een schaatsbaan en een fitnessclub. De gemeente regelt ook het toezicht en beheer van vier zwemplassen: het Engelermeer, de Oosterplas, de Zuiderplas en zwemplas De Grootte Wielen.

Sporthallen, -parken en gymzalen

Het complete overzicht en alle informatie over de gemeentelijke sportaccommodaties vind je op: Gemeentelijke sportaccommodaties.

Reserveren kan op verschillende manieren

  • Reserveren kan op werkdagen per mail of telefonisch. Telefoonnummer Verhuur: (073) 615 97 16, e-mailadres: info@verhuursport.nl.
    Alle informatie zoals verhuurvoorwaarden staat op de pagina van verhuur. Na ontvangst bevestigt Team Verhuur, afdeling Sport en Recreatie, gemeente 's-Hertogenbosch de aanvraag of neemt contact op over de mogelijkheden.
  • Je kunt ook online reserveren. Het voordeel van online reserveren op verhuursport.nl is dat je dit 24/7 kunt doen. Hiervoor heb je wel een account nodig. Pas als je account per mail bevestigd is, kun je: zoeken, boeken, betalen en sporten. Sport ze!

'Een zaal huren voor een uurtje sporten met vrienden kan natuurlijk ook!'