Brabants Dagblad


Met dagelijks een half miljoen lezers is Brabants Dagblad één van de grootste regionale kranten van Nederland. Brabants Dagblad wordt op het compacte, handzame tabloidformaat gedrukt. Deze complete krant is daardoor nog plezieriger om te lezen.

Brabants Dagblad verschijnt dagelijks in maar liefst 13 verschillend edities, met veel regionaal en lokaal nieuws. Hiermee dringt Brabants Dagblad door tot in de haarvaten van de samenleving. Op de website van Brabants Dagblad staat niet alleen het laatste nieuws, maar ook veel aanvullende informatie zoals fotoalbums, dossiers en interessante links.

Daarnaast is er een dagelijkse e-mailkrant voor lezers die tussen twee papieren kranten door op de hoogte willen blijven van het nieuws. Deze gratis e-mailkrant verschijnt op werkdagen rond het middaguur.

Contactgegevens

https://www.bd.nl/
< terug
Brabants Dagblad

'S-PORT SUPPORT matches

Wanneer een partner ondersteuning biedt bij een sportgerelateerd vraagstuk vanuit de stad, noemen wij dit een match. Bekijk hieronder het overzicht van matches die hebben plaatsgevonden voor deze 'S-PORT SUPPORT partner.