Carina Rijnbeek Bedrijfseconomisch advies


Als bedrijfseconoom heeft Carina Rijnbeek jarenlang ervaring opgedaan als Business Controller in verschillende bedrijfstakken. Sinds enkele jaren ondersteunt zij bedrijven en ondernemers bij het verbeteren van hun prestaties met als doel succes en continuïteit. Zij is te omschrijven als analytisch, creatief, sportief en ondernemend. Met sportief is direct de link gelegd naar ´S-PORT SUPPORT. Op sportief vlak is tennis een steeds terugkerende factor. Zij is begonnen op jonge leeftijd en nog steeds actief als speler. Ook is zij gediplomeerd tennislerares en actief als scheidsrechter en lijnrechter bij diverse toernooien, waaronder het grastoernooi in Rosmalen.

De laatste jaren wordt het ook voor verenigingen steeds belangrijker om de financiële resultaten goed te managen. Teruglopende ledenaantallen en sponsors leiden bij veel verenigingen tot lagere inkomsten, terwijl de kosten niet dalen. Welke strategie moet gevolgd worden om te komen tot een sluitende begroting en wat is de terugverdientijd van benodigde of gewenste investeringen?

Contactgegevens

http://www.carinarijnbeek.nl/
< terug
Carina Rijnbeek Bedrijfseconomisch advies

'S-PORT SUPPORT matches

Wanneer een partner ondersteuning biedt bij een sportgerelateerd vraagstuk vanuit de stad, noemen wij dit een match. Bekijk hieronder het overzicht van matches die hebben plaatsgevonden voor deze 'S-PORT SUPPORT partner.