Horeca Advies Bureau


Horeca Advies Bureau heeft een landelijke dekking van horeca-adviseurs. Het team biedt advies over financiering, makelaardij en advisering tot aan bemiddeling en trainingen. HAB is het grootste landelijke horeca advies kantoor, maar ook een kwalitatief hoogstaande partner voor de horeca ondernemer en alle andere relevante partijen in de markt.

De in 's-Hertogenbosch woonachtige Marinus van Dorst is zijn leven lang al betrokken bij de Bossche horeca, zowel in het café, restaurant, op het terras als ook langs de sportvelden en in de clubhuizen en kantine. Jarenlang was Marinus werkzaam voor Heineken, als gewestelijk directeur. Sinds april 2020 maakt Marinus onderdeel uit van het Horeca Advies Bureau.

Als gast en als sportliefhebber is Marinus al langer betrokken bij alles wat er in en rondom 's-Hertogenbosch gebeurt, als 'S-PORT SUPORTER wil hij lokaal van betekenis blijven.

Contactgegevens

info@horecaadviesbureau.nl
0900-1212123
https://www.horecaadviesbureau.nl
< terug
Logo Horeca Advies Bureau

'S-PORT SUPPORT verhalen

'S-PORT SUPPORT matches

Wanneer een partner ondersteuning biedt bij een sportgerelateerd vraagstuk vanuit de stad, noemen wij dit een match. Bekijk hieronder het overzicht van matches die hebben plaatsgevonden voor deze 'S-PORT SUPPORT partner.