Rabobank 's-Hertogenbosch en Omstreken


Een betrokken bank
Rabobank 's-Hertogenbosch en Omstreken is de bank van en voor iedereen. Een moderne all finanz bank met een lokaal karakter. Heel dichtbij en toegankelijk. Bij elk belangrijk moment in uw leven en bij alle keuzes die u maakt, is Rabobank 's-Hertogenbosch en Omstreken uw gesprekspartner. Met slimme en snelle oplossingen via internet en telefoon. En met enthousiaste en kundige medewerkers die het beste met u voor hebben. Omdat we werken vanuit een idee dat al meer dan 100 jaar succesvol is: samen bereiken we meer.

Delen in de winst
Winst maken is broodnodig om als onderneming te kunnen overleven en groeien. Dat geldt ook voor een bank. Maar te veel winst maken hoeft niet voor ons. Dat geven we net zo lief terug aan de samenleving. Via het Coöperatiefonds.

Meer dan een 1-2-tje
Met het Cöoperatiefonds kunnen we actief deelnemen aan initiatieven en projecten die onze gemeenschap ten goede komen. Zoals bijvoorbeeld ´S-PORT. Omdat sport veel meer is dan het winnen van de wedstrijd. Het brengt mensen bij elkaar én in beweging. En daar dragen we graag ons steentje aan bij.

Contactgegevens

https://www.rabobank.nl/lokale-bank/s-hertogenbosch-en-omstreken/
< terug
Rabobank

'S-PORT SUPPORT matches

Wanneer een partner ondersteuning biedt bij een sportgerelateerd vraagstuk vanuit de stad, noemen wij dit een match. Bekijk hieronder het overzicht van matches die hebben plaatsgevonden voor deze 'S-PORT SUPPORT partner.