Soowpictures


Soowpictures is een fotografie bedrijf onder de vleugels van Ron Eskens. Al tien jaar is hij succesvol als lifestyle, people en event fotograaf. Hij is juist door zijn kennis en ervaring op verschillende vlakken breed inzetbaar en zal hij altijd een mooi resultaat neerzetten. Grote klanten als Dior, Gyvenchy, Auqua Di Parma, Kenzo, Mercedes Benz, Essent, Heineken en tevens de gemeente ‘s-Hertogenbosch zien in hem een geschikte partner. Juist, het zijn geen projecten meer maar een partnerschap en dat maakt hem als ondernemer zo bijzonder.

Ron ziet dit, wat geboren is uit een hobby, als een erkenning voor zijn werk. Energiek, enthousiasme, klantgerichtheid en kwaliteit zit in hem gebakken maar bovenal zorgt hij telkens weer voor een verrassingselement waardoor zijn werk niet saai wordt.

De stap om 'S-PORT te ondersteunen was voor mij een logische. Ik ben een bosschenaar in hart en nieren en de klik met de Gemeente is enorm goed te noemen. Vanwege de betrokkenheid bij de 'S-PORT projecten tot nu toe denk ik veel toe te kunnen voegen aan de weg naar een goed eindresultaat voor de toekomst. Meedenken en proactief werken gaat automatisch, vooral als iets me aan het hart gaat en ik er het nut van inzie. De plannen zijn fantastisch maar we zijn er nog lang niet en ik hoop dat ik een steentje mag bijdragen aan dit fantastisch initiatief.

Contactgegevens

https://soowpictures.nl/
< terug
Soowpictures

'S-PORT SUPPORT matches

Wanneer een partner ondersteuning biedt bij een sportgerelateerd vraagstuk vanuit de stad, noemen wij dit een match. Bekijk hieronder het overzicht van matches die hebben plaatsgevonden voor deze 'S-PORT SUPPORT partner.