Topper Interieur ontwerp & projecten


“Design is vormgeven aan de dialoog”

Topper Interieur ontwerp & projecten creëert en realiseert ruimten die de gebruikers optimaal tot hun recht laten komen; het ontwerpbureau van Véronique Topper dat omgevingen laat ‘spreken’.

Elke leefomgeving communiceert en geeft uiting aan waar men voor staat. Met het ontwerpen en realiseren van ruimten (interieur en exterieur) op basis van de ambities, identiteit en cultuur van haar klanten levert Topperprojecten een positieve bijdrage aan de resultaten en het welbevinden van de organisatie en haar gebruikers.

Ook voor sportverenigingen draagt de inrichting van de omgeving rondom de sportvelden bij aan het welbevinden en de resultaten van de sporters. Een goed uitgeruste en aangename accommodatie zorgt voor een versterking van de sociaal maatschappelijke effecten van het sporten. Dit resultaat is onder andere te zien bij de herinrichting van het paviljoen van tennisvereniging Asmunt in Empel. De open uitstraling en geborgenheid van het nieuwe interieur is een goede afspiegeling van de binding van deze vereniging met haar leden en bij de leden onderling.

Een ander voorbeeld van mijn ervaring met sport en maatschappij, is het onderzoek dat samen met de gemeente is uitgevoerd voor locatie de Elzengaard : een studie naar het samenbrengen van verschillende organisaties, waaronder topsport talenten en een kick-box vereniging, onder één dak. Het plan is niet tot uitvoering gekomen, maar illustreert goed hoe we meedenken met bedrijfsleven, maatschappelijke organisatie en sportverenigingen om samen te kunnen werken. Met de matches die ´S-PORT SUPPORT met Topperprojecten maakt kijk ik uit naar de positieve bijdragen die we gezamenlijk kunnen leveren aan de lokale sportwereld.

Contactgegevens

http://topperprojecten.nl/
< terug
Topper Projecten

'S-PORT SUPPORT matches

Wanneer een partner ondersteuning biedt bij een sportgerelateerd vraagstuk vanuit de stad, noemen wij dit een match. Bekijk hieronder het overzicht van matches die hebben plaatsgevonden voor deze 'S-PORT SUPPORT partner.