Tennis-/padelclinic Bastion Baselaar

Bastion Baselaar is de enige Bossche Tennisclub die naast 10 gravelbanen en 4 padelbanen ook 5 banen in een tennishal heeft. Weer of geen weer, een activiteit gaat altijd door. Bastion Baselaar kan jouw bedrijf aanbieden wat volledig aansluit bij de wensen. Hieronder drie opties die goed laten zien wat tot de mogelijkheden behoort:

  • Tennis- of padelclinic voor maximaal 20 personen. De clinic duurt 2 uur en is onder begeleiding van onze deskundige trainersstaf. Voor koffie/thee en alle materialen, zoals rackets en ballen, wordt gezorgd. Afhankelijk van de periode wordt een tennisclinic binnen of buiten gedaan. Padel is altijd buiten.
  • Drieweekse kennismaking met tennis of padel. Dit is voor een groep van 8 personen met drie weken op rij een les. Tijdens deze drie weken worden de basisbeginselen van tennis of padel geleerd. De club zorgt voor rackets en ballen.
  • Ook kinderen van medewerkers van jullie bedrijf kunnen kennismaken met tennis. Ook dit is drie weken op rij, met iedere week één les.

De dagen en tijden zijn in overleg. Dit is afhankelijk van de beschikbaarheid van de banen. De activiteiten zijn beschikbaar voor beginners, maar ook voor gevorderden.

Tennis en padel zijn zeer veilig te organiseren, ook binnen de huidige coronamaatregelen. De afstand van 1,5 is eenvoudig te handhaven. We houden ons uiteraard aan de RIVM richtlijnen van dat moment.

Kortom, bij Bastion Baselaar is veel mogelijk. Wij doen er alles aan om jullie bedrijf een onvergetelijke tennis- of padelervaring te geven. Op zoek naar andere mogelijkheden? Neem contact op met René Witlox (tc@bastionbaselaar.nl / 06 10 89 88 33).

Aanmelden activiteit

Wil je jouw bedrijf aanmelden voor deze activiteit? Vul het antwoordformulier in via de button. Na aanmelding neemt de vereniging contact op om de activiteit af te stemmen.

Ga naar aanmeldformulier
Tennis padelclinic Bastion Baselaar Terug naar overzicht
Tennis padelclinic Bastion Baselaar

Adresgegevens

Meester Vriensstraat 1

5246 JS Rosmalen

Website

www.bastionbaselaar.nl

Aantal personen

Afhankelijk van de clinic

Dagen

7 dagen per week

Contactpersoon

René Witlox

tc@bastionbaselaar.nl

06 10 89 88 33