Training: Help! Ik zoek vrijwilligers

Stefan Zijlemans, bestuurslid TGG (Marketing & Communicatie) vertelt:

"Met veel enthousiasme hebben wij als vereniging de afgelopen maand deelgenomen aan de cursus: “Help ! Ik zoek vrijwilligers”. Een cursus verdeeld over twee zeer leerzame trainingsavonden, die ons een veel breder inzicht hebben gegeven dan de titel ons in eerste instantie deed vermoeden.

Zo werd niet alleen de nadruk op vrijwilligers gelegd maar werd er bijvoorbeeld een duidelijk verband gelegd tussen huidige en toekomstige nieuwe leden en de succesfactoren die externe bezoekers kunnen opleveren. Verbinden en contact maken, de gastvrijheid binnen de vereniging en het ‘creatief’ en ‘out of the box’ denken waren daarbij speerpunten.

Daarnaast is niet alleen de cursus zelf, maar ook de mogelijkheid tot het delen van kennis met andere verenigingen uit een andere tak van sport erg nuttig gebleken.

Voor ons als vereniging was het in ieder geval weer een welkom advies en een leerzaam traject om aan deel te mogen nemen. Telkens weer weet ’S-PORT (Gemeente ’s-Hertogenbosch) ons weer te verrassen met het aanreiken van handvatten en ontwikkelingstools voor onze vereniging. Deze training is daarom ook weer een echte aanrader voor iedere vereniging".

Ook deelnemen aan deze training in het nieuwe seizoen? 
Stuur dan een mailtje naar Michiel Bulten

Contact

Michiel Bulten

Medewerker Sport Verenigingen

T. 06 52 58 52 52

m.bulten@s-hertogenbosch.nl