Verbinden met partners aan je club

Om jouw vereniging zo goed mogelijk te helpen wordt het netwerk van Sport en Recreatie ingezet. Als spin in het web zijn wij de verbinder om jouw hulpvraag te koppelen aan de juiste expertise binnen ons netwerk.

Wij werken met kinderen, jongeren en volwassenen. Een overzicht van projecten kun je hier vinden. Natuurlijk is er ook ruimte voor vragen op het gebied van accommodatie en (sport)beleid.

´S-PORT SUPPORT
´S-PORT SUPPORT is een netwerk van bedrijven die de sport in  ’s-Hertogenbosch een warm hart toe dragen. De bij ´S-PORT SUPPORT aangesloten bedrijven, ook wel partners genoemd, bieden ondersteuning bij sportgerelateerde vraagstukken in de stad.  

Partners
Hogeschool Arnhem-Nijmegen, Start2Create, Omdenken, Vrije Denkers en Sponsorvisie zijn onze kennispartner. Door bij hen kennis op te halen en met hen workshops te organiseren vergroten wij ieder jaar ons netwerk en kennis. 

Daarnaast is er een groot netwerk aan samenwerkingspartners zoals Welzijn Divers, GalantVrijwilligeracademie073 en GGD Hart voor Brabant.