Verenigingsleiders van de toekomst: Boost jouw sportidee

Heb je een innovatief sportidee of de ambitie om een mooi sportinitiatief binnen jouw vereniging of de gemeente ‘s-Hertogenbosch van de grond te krijgen? Of wil je op een nieuwe, verfrissende en verrassende manier jouw vereniging, bestuur, club of team een boost geven?  

Dan hebben wij iets voor jou! Een praktijkgerichte cursus waarin jij samen met andere jongeren jouw idee kan lanceren en uitvoeren onder begeleiding en met ondersteuning van professionals van opleidingsbureau Brug8 en ´S-PORT. Je wordt geholpen bij het bedenken, opzetten en uitvoeren van jouw idee en het aangaan van eventuele belemmeringen daarbij.

We staat stil bij uitdagingen in het realiseren van jouw sportidee. Lastige bestuurders, dwarsbomers van je idee, ‘’het mag niet, het kan en dat gaat je toch niet lukken’’ gaan we samen met jou aanpakken. Daarnaast leer je wat er komt kijken bij het besturen van verenigingen en hoe je mensen en verenigingen in beweging kunt krijgen, met als doel van jouw sportidee een succesverhaal te maken.

De cursus is gratis en er mogen maximaal 15 cursisten deelnemen. We vragen wel een investering van €50 van jou of van jouw vereniging. Dat bedrag ga je volledig inzetten voor het realiseren van jouw idee!

Daarnaast zal onder de deelnemers een winnaar worden gekozen voor het Beste Bossche Sportidee, met een geldprijs als extra boost voor je sportidee.

Heb jij ook (jonge) bestuurders die interesse hebben in deze cursus? Of wil je meer weten? Laat het weten aan Maaike Hofmeijer. 

Contact

Maaike Hofmeijer

Medewerker Sport Verenigingen

T. 06 11 93 21 40

m.hofmeijer@s-hertogenbosch.nl