Juridisch Sportloket

Geplaatst op: 14 mei 2019

 

Van VOG tot AVG, van contracten tot gewenste en ongewenste contacten. Elk sportbestuur en organisator heeft een juridische verantwoording. ´S-PORT SUPPORT biedt hulp!

Juridisch Sportloket
Het Juridisch Sportloket van Vissers Advocatuur houdt elke dinsdag een online spreekuur. Hier kun je tussen 14:00 uur en 15:00 uur terecht met juridische sportvragen. De vragen worden direct en, zoveel als mogelijk, kosteloos beantwoord. Ga naar www.juridischsportloket.nl en maak er gebruik van!

Kijk en luister naar de online Masterclass
Wanneer ben je wel of niet aansprakelijk als organisator, werkgever of bestuurder? Is een Topsportstichting handig en hoe om te gaan met vrijwilligers. Deze sportpraktijken kwamen aan bod tijdens de online Masterclass met de advocaten van het Juridische Sportloket. Bekijk en luister het hier terug.

Clubblad
´S-PORT SUPPORT interviewde sportrechtspecialist mr. Remco Wortel. Als voetbaltrainer en contractontwerper van menig topsporter, kent Remco de sportpraktijk als geen ander. Lees in het CLUBBLAD ’S-PORT SUPPORT wat sportmanagement volgens Remco inhoudt.

< terug