Mijntje Donners in het bestuur, Evert Scholten als partner

Geplaatst op: 11 februari 2020

 

Het Bossche bedrijfsleven is sportief betrokken bij de stad. Via Stichting Sport Support ‘s-Hertogenbosch hebben sportverenigingen toegang tot support van meer dan 50 bedrijven. De Stichting begroet een nieuw bestuurslid en een nieuw bedrijf.

Mijntje Nierman-Donners is vanuit Randstad toegetreden als bestuurder van de Stichting ’S-PORT SUPPORT. ‘Vanaf het eerste uur is Randstad betrokken bij dit sportieve netwerk. Het is fantastisch dat er binnen ’s-Hertogenbosch met zoveel ondernemers wordt bijgedragen. En dat al jaren lang. Bedrijven geven belangeloos hun inzet aan sportbestuurders. Van nieuwe websites tot het oprichten van een nieuwe Stichting of een banner. Met de SUPPORTERS wordt van alles waargemaakt. Het is onbetaalbaar wat de bedrijven met elkaar doen!’

De nieuwe partner Fysio Scholten tekende woensdag 15 januari het convenant met ’S-PORT SUPPORT. De sportief betrokken ondernemer draagt bij aan de FC Den Bosch Foundation en de samenwerking met De Bossche Voedselbanken.

Evert: ‘We begeleiden de spelers van FC Den Bosch, maar ook minder fitte inwoners kunnen bij ons terecht. We dragen graag bij om mensen weer fitter te maken. De aansluiting bij ’S-PORT SUPPORT zien we dan ook iets voor lange tijd.’

Het complete bedrijven netwerk van ’S-port Support is een diverse samenstelling, waarbij de deelnemers tegelijkertijd ook één belangrijke overeenkomst hebben: ze dragen de sport in ’s-Hertogenbosch een warm hart toe. In 2007 werd de Stichting opgericht. Per jaar worden zo’n 30 hulpvragen van sportclubs bij het netwerk voorgesteld. Sportclubs worden geholpen met nieuwe inzichten, materialen en diensten.

< terug