Ook jij hoort erbij

Geplaatst op: 12 november 2019

 

‘Podjandorie’, Arsen Podjan vloekte met een grote glimlach vanochtend. Maandagmorgen ‘d’n 11de van d’n 11de gaan we in gesprek met ’S-PORT SUPPORTER Lucien de Groot van Great Match.
De ’S-PORT SUPPORTER is facilitator en sparringpartner in één. Voor Arsen is het even ‘thuiskomen’ bij de SUPPORTER, even bijpraten. Want de website staat, een SUPPORT-actie van Lucien.

Vorig jaar werd de match gemaakt voor een nieuwe website voor de Stichting van Arsen. De Stichting heet ‘Ook jij hoort erbij’ en dat is precies wat hij zegt tegen alle mensen die hij ontmoet. Via boksclinics en trainingen inspireert Arsen om al boksend te duelleren. Of je nu gevorderd of startend bent. ‘Ook jij hoort erbij’ zegt Arsen in het bijzonder tegen een paar jongens, voor wie niets vanzelfsprekend is. Hij investeert, coacht, maakt ‘mannen’ van de boys.

Ook jij hoort erbij
Eén van de jongens won vorige week het Zuid Nederlands Kampioenschap. Zahar Khudoyan (17) werd al eerder Nederlands Kampioen in zijn gewichtsklasse (69 kg). Een echte kampioen ben je nooit zomaar en word je niet alleen. Met de Stichting ‘Ook jij hoort erbij’ bouwt Arsen met een team aan een toekomst voor jongens met een kwetsbaarheid én bokstalent.
Creatieve ideeën heeft het team aan de lopende band. ‘Stephanie beet haar tanden in nieuwe teamkleding. Maar dan wel dezelfde als dé kampioen Lomachenko.

Film
Arsen heeft moeten boksen voor zijn bestaan. Zijn verhaal wordt in een korte filmverteld. ’S-PORT SUPPORTER Corporate Trailer maakte de film. En met het support-werk van Lucien de Groot heeft de website een nieuwe look en feel.

Hoe krijg je de belevenissen en levensverhalen uit de boksring? Via korte socials kan de fanbase uitbreiden, het instakanaal is levendig. SUPPORTER Great Match luistert naar Arsen en komt direct met een paar handvatten. Via een app-groep gaat het team real-time aan de slag, want ‘actief communiceren’ dat is wat Great Match doet. Dit is toch waar het om draait bij ´S-PORT SUPPORT.

< terug