Verhuur

Verhuur gemeentelijke sportaccommodaties

De gemeente beheert verschillende sporthallen en sport- en gymzalen in de gemeente 's-Hertogenbosch; je kunt deze huren op basis van beschikbaarheid. Vooral sportverenigingen en scholen huren deze accommodaties. Ook als particulier of namens bedrijven kan je een huuraanvraag doen. Hoe? Kijk verder bij - Reserveren gemeentelijke sportaccommodaties.
Alle gemeentelijke accommodaties voldoen aan de ventilatie-eisen. Doordat de bouwjaren van de accommodaties niet hetzelfde zijn, zijn de eisen die aan de accommodatie gesteld wordt niet overal gelijk. Er zijn accommodaties met een luchtbehandelingskast en accommodaties met dakventilatoren.

Bij wijzigingen die gevolgen hebben voor de huurders en gebruikers van onze sportaccommodatie informeren wij iedereen per mail.

Onze accommodaties zijn weer allemaal open, er gelden door Corona wel extra spelregels. De kleedkamers, douches en zijn dicht, alleen de algemene toiletruimtes zijn beschikbaar. Volg aanwijzingen op, deze kunnen per accommodatie verschillend zijn.

TIJDELIJKE REGELS - ANNULEREN RESERVERING - doe het op tijd!
Trainingsuren doordeweeks en uren in de weekenden kunnen in deze periode kosteloos geannuleerd worden. Wij brengen daar in ieder geval tot en met 4 november geen kosten voor in rekening. Voor een goede verwerking vragen wij je duidelijk via info@verhuursport.nl door te geven aan Team Verhuur om welke tijden en periode dit gaat. LET OP! Kosteloos annuleren doen wij alleen als de annulering voor het moment van gebruik wordt doorgegeven. Ben hier dus op tijd mee!

Sportparken, sporthallen, -zalen en gymzalen
Het complete overzicht, de contactgegevens en alle informatie over de voorzieningen in de gemeentelijke sportaccommodaties: Gemeentelijke sportaccommodaties.

Reserveren gemeentelijk sportaccommodaties
Een losse of eenmalige aanvraag graag reserveren per mail of telefonisch. Zie de contactgegevens onderaan de pagina.
Via het webformulier van gemeente ’s-Hertogenbosch is het mogelijk online een (seizoens)aanvraag te doen voor een van onze gemeentelijke sportaccommodaties.

  • Heb je vragen over betalingen? Neem contact op met Sam Smies, manager Binnensport gemeente ’s-Hertogenbosch. Bel (06) 51 52 22 14 of mail s.smies@s-hertogenbosch.nl
  • Squashen of Soccersquashen? Een reservering kan online weer via verhuursport.nl als de Corona maatregelen versoepeld worden. Helaas mag je nu alleen in je eentje een balletje spelen.

Alle verhuur documenten:

Een gebruiker van een van onze sportaccommodaties kent de huisregels en zorgt dat ze opgevolgd worden.

Zwemmen in onze gemeente
In ’s-Hertogenbosch zijn twee zwembaden: Combibad Kwekkelstijn en het Sportiom. Kijk voordat je gaat zwemmen eerst voor actuele informatie over aanbod en openstelling op de website van het zwembad zelf.
Gemeente 's-Hertogenbosch beheert twee strandbaden: het Engelermeer (073) 511 58 69 en de Oosterplas (073) 614 00 12, daar is in de zomerperiode bij mooi weer toezicht tot ongeveer 18:00 uur. Kijk op op zwemwater.nl voor informatie over bijvoorbeeld de kwaliteit van het water van alle waterplassen zoals de Zuiderplas en de Groote Wielen.

Een reservering aanvragen?
Een reservering aan vragen kan per mail of telefonisch.

Tel: (073) 615 97 16 (op werkdagen).
Mail: info@verhuursport.nl

Een van de medewerkers van Team Verhuur neemt uiterlijk de volgende werkdag contact op over de mogelijkheden.

" Sporten en bewegen met vrienden? Volg de Corona-regels voor beperkt contact."