Verhuur

De gemeente 's-Hertogenbosch beheert veel sportaccommodaties, verspreid over de hele gemeente. De planningen en reserveringen voor de bezetting van de meeste gemeentelijke sportaccommodaties is in handen van Team Verhuur van de afdeling Sport en Recreatie. Gaat verhuur via een andere afdeling dan staat dat bij de informatie over de accommodatie.

Algemene informatie verhuur gemeentelijke sportaccommodaties
De gemeente beheert verschillende sporthallen en sport- en gymzalen in de gemeente 's-Hertogenbosch; je kunt deze huren op basis van beschikbaarheid. Vooral sportverenigingen en scholen huren deze accommodaties. Ook als particulier of namens bedrijven kan je een huuraanvraag doen. Hoe? Kijk verder bij - Reserveren gemeentelijke sportaccommodaties.
Alle gemeentelijke accommodaties voldoen aan de ventilatie-eisen. Doordat de bouwjaren van de accommodaties niet hetzelfde zijn, zijn de eisen die aan de accommodatie gesteld wordt niet overal gelijk. Er zijn accommodaties met een luchtbehandelingskast en accommodaties met dak ventilatoren.

Sportparken, sporthallen, -zalen en gymzalen
Het complete overzicht, de contactgegevens en alle informatie over de voorzieningen in de gemeentelijke sportaccommodaties: Gemeentelijke sportaccommodaties.

Zie voor algemene vragen over verhuur de contactgegevens van Team Verhuur onderaan de pagina.

Aanvragen reservering kan per e-mail of telefonisch, en beperkt online 24/7

Een reserveringsaanvraag doen kan alleen op werkdagen, per mail of telefonisch.
Online reserveren kan via verhuursport.nl alleen als je al een account hebt.

Pas als je accountaanvraag per mail bevestigd is, kun je: zoeken, boeken, betalen en sporten.

Het sportseizoen loopt van maandag 5 september 2022 tot en met vrijdag 14 juli 2023.

Zwemmen in onze gemeente
In ’s-Hertogenbosch zijn twee zwembaden: Combibad Kwekkelstijn en het Sportiom. Kijk voordat je gaat zwemmen eerst voor actuele informatie over aanbod en openstelling op de website van het zwembad zelf.
Gemeente 's-Hertogenbosch beheert twee strandbaden: het Engelermeer (073) 511 58 69 en de Oosterplas (073) 614 00 12, daar is in de zomerperiode bij mooi weer toezicht tot ongeveer 18:00 uur.

Een reservering aanvragen?
Een reservering aanvragen kan per mail of telefonisch. Contact daarover kan alleen op werkdagen.

Bel: (073) 615 97 16 (op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur).
Mail: info@verhuursport.nl

" Sporten en bewegen met vrienden? Geef elkaar de ruimte."

Alle verhuur documenten: