Accommodatie huren

In verband met de nieuwe Corona maatregelen zijn in ieder geval tot en met dinsdag 18 mei alle binnensportaccommodaties gesloten. Dat geldt dus ook voor onze gemeentelijke binnensportaccommodaties. Er is geen verhuur mogelijk in deze periode.

TIJDELIJKE REGELS - ANNULEREN RESERVERING
Trainingsuren doordeweeks en uren in de weekenden worden voor deze periode kosteloos geannuleerd.

UITZONDERING - BEWEGINGSONDERWIJS
Het advies is: bij voorkeur buiten. Voor de scholen zijn onze accommodaties eventueel beschikbaar voor de gymlessen. Wel eerst graag contact opnemen.

Neem bij vragen contact op met Team Verhuur:

Tel: (073) 615 97 16 (op werkdagen)
Mail: info@verhuursport.nl


Algemene informatie verhuur gemeentelijke sportaccommodaties
De gemeente beheert verschillende sporthallen en sport- en gymzalen in de gemeente 's-Hertogenbosch; je kunt deze huren op basis van beschikbaarheid. Vooral sportverenigingen en scholen huren deze accommodaties. Ook als particulier of namens bedrijven kan je een huuraanvraag doen. Hoe? Kijk verder bij - Reserveren gemeentelijke sportaccommodaties.
Alle gemeentelijke accommodaties voldoen aan de ventilatie-eisen. Doordat de bouwjaren van de accommodaties niet hetzelfde zijn, zijn de eisen die aan de accommodatie gesteld wordt niet overal gelijk. Er zijn accommodaties met een luchtbehandelingskast en accommodaties met dak ventilatoren.
Bij wijzigingen die gevolgen hebben voor de huurders en gebruikers van onze sportaccommodatie informeren wij iedereen per mail.

Sportparken, sporthallen, -zalen en gymzalen
Het complete overzicht, de contactgegevens en alle informatie over de voorzieningen in de gemeentelijke sportaccommodaties: Gemeentelijke sportaccommodaties.

Reserveren gemeentelijk sportaccommodaties
Een losse of eenmalige aanvraag graag reserveren per mail of telefonisch. Zie de contactgegevens onderaan de pagina.
Via het webformulier van gemeente ’s-Hertogenbosch is het mogelijk online een (seizoens)aanvraag te doen voor een van onze gemeentelijke sportaccommodaties.

  • Heb je vragen over betalingen? Neem contact op met Sam Smies, manager Binnensport gemeente ’s-Hertogenbosch. Bel (06) 51 52 22 14 of mail s.smies@s-hertogenbosch.nl
  • Squashen of Soccersquashen? Helaas is het nu niet mogelijk. Een reservering kan online weer via verhuursport.nl als dat binnen de COVID-19 regels toegestaan is.

Alle verhuur documenten:

Een gebruiker van een van onze sportaccommodaties kent de huisregels en zorgt dat ze opgevolgd worden.

Zwemmen in onze gemeente
In ’s-Hertogenbosch zijn twee zwembaden: Combibad Kwekkelstijn en het Sportiom. Kijk voordat je gaat zwemmen eerst voor actuele informatie over aanbod en openstelling op de website van het zwembad zelf.
Gemeente 's-Hertogenbosch beheert twee strandbaden: het Engelermeer (073) 511 58 69 en de Oosterplas (073) 614 00 12, daar is in de zomerperiode bij mooi weer toezicht tot ongeveer 18:00 uur. Kijk op op zwemwater.nl voor informatie over bijvoorbeeld de kwaliteit van het water van alle waterplassen zoals de Zuiderplas en de Groote Wielen.

Een reservering aanvragen?
Een reservering aanvragen kan per mail of telefonisch.

Tel: (073) 615 97 16 (op werkdagen).
Mail: info@verhuursport.nl

Een van de medewerkers van Team Verhuur neemt uiterlijk de volgende werkdag contact op over de mogelijkheden.

" Sporten en bewegen met vrienden? Geef elkaar de ruimte."