Corporate film voor Bewegingscentrum 50PLUS


’S-PORT SUPPORTER Corporate Trailer ging aan tafel met het bestuur van het Bewegingscentrum 50Plus. De club heeft wat te vieren en dat doen ze met deze leuke wervingsclip!

Al 25 jaar sporten meer dan 350 senioren in de sporthal van Sportpark Noord aan het Wielsem. Voor het eerst in al die jaren kwam een echte filmmaker langs. Jan Suiskens van Corporate Trailer stelde nieuwsgierige vragen over het gaan en ontstaan van de jubilerende club. Door de vragen van de filmmaker kreeg het bestuur extra agendapunten mee, voor hun beleidsmatige hei-sessie.

Want wat is het DNA van de vereniging? Het unieke van het Bewegingscentrum 50plus? Welke boodschap geeft de club naar externen? En zijn er externen die mee willen werken aan de film?

Het bestuur kreeg suggesties van Jan om nieuwe leden aan te trekken. Jan komt nog wel eens in Hollywood en zijn voorbeelden inspireren en zijn inzichten waren eye-openers die wat meer aandacht behoeven. Het gesprek met de ‘S-PORT SUPPORTER is een goede start voor het begin van een spetterende video.

De komende periode wordt invulling gegeven aan de productie. Hoe tof, een eigen verenigings-film én een jubileum.

De SUPPORT wordt met beide handen aangegrepen…to be continued...

< terug
Corporate film IMG 2299