Wat kan ´S-PORT SUPPORT voor jou betekenen?

Heb jij als sportaanbieder een vraagstuk? Krijg jij het alleen of met hulp van jouw organisatie niet opgelost? Leg jouw vraag voor aan ´S-PORT SUPPORT. ´S-PORT SUPPORT biedt Bossche sportverenigingen en andere niet commerciële sportaanbieders de mogelijkheid om gratis ondersteuning te krijgen van gespecialiseerde vakmensen op verschillende terreinen.

Algemene 'spelregels' van ´S-PORT SUPPORT:

  • De dienstverlening van ´S-PORT SUPPORT is gratis.
  • De dienstverlening van ´S-PORT SUPPORT is alleen beschikbaar voor sportaanbieders binnen de gemeente ’s-Hertogenbosch.
  • De vraagstukken die worden ingediend, moeten vragen om specifieke expertise die reguliere ondersteuningsinstanties niet (kunnen) geven.
  • De kwaliteit van iedere match staat voorop; niet het matchen op zich. Met andere woorden: wij brengen partijen alleen bij elkaar, als wij ervan overtuigd zijn dat het vraagstuk perfect past bij de dienstverlening van de partner in kwestie. Het kan dus voorkomen dat uw vraagstuk niet ‘gematcht’ wordt door ´S-PORT SUPPORT.
  • ´S-PORT SUPPORT verstrekt geen subsidies.

Wil jij als ondernemer ook een bijdrage leveren aan de sport in ’s-Hertogenbosch?

Neem dan contact op met Ellen de Roos voor een gesprek; misschien kunnen we iets voor mekaar betekenen.

Ellen de Roos

Bel of app 06 16 52 94 71
Mail e.deroos@s-hertogenbosch.nl

BEKIJK HET ´S-PORT SUPPORT clubblad
In februari 2019 publiceerden we een uniek ’S-PORT SUPPORT clubblad, een clubblad vol waargebeurde ’S-PORT SUPPORT verhalen. Wil je een papieren versie, mail dan sportsupport@s-hertogenbosch.nl.