Jeroen Bosch Advocaten helpt Pétanque vooruit


Als vereniging stond het water Pétanque Union Bois le Duc letterlijk aan de lippen. Gelukkig kwam er gratis juridisch advies van Jeroen Bosch Advocaten.

Een lastige situatie

Pétanque Union Bois le Duc werd pas met een lastige situatie geconfronteerd. De eerste aannemer van het zestien banen tellende jeu de boules-complex aan De Fuik paste verkeerd drainagemateriaal toe. Bij zware of langdurige regen veranderden de banen hierdoor in een soort ‘aquarium’. De vereniging wilde de aannemer aansprakelijk stellen, maar had tijdens het afsluiten van het contract met de aannemer geen actieve rechtsbijstandsverzekering. Juridisch advies inwinnen zou hierdoor een kostbare zaak zijn.

Met dank aan Bosch Sportakkoord

Gelukkig is Pétanque Union Bois le Duc aangesloten bij het Bosch Sportakkoord en dus ook bij Jeroen Bosch Advocaten. Het advocatenkantoor gaf Pétanque Union Bois le Duc gratis juridisch advies. De vereniging leerde hierdoor wat de mogelijkheden waren om de aannemer aansprakelijk te stellen. Met dit advies op zak zette de vereniging meteen vervolgstappen uit richting het herstel van de jeu de boules-banen.

< terug
Onder water gelopen jeu de boule baan bij Petanque

Contact

Ellen de Roos

Projectleider ´S-PORT SUPPORT

T. 06 16 52 94 71

sportsupport@s-hertogenbosch.nl