Krachtige optredens na inspiratie Kleefkracht


Citytrainers in opleiding werden verrast door ‘S-PORT SUPPORTER Patrick Kloth van Kleefkracht. Patrick bood de volwassen deelnemers inspiratie voor hun eindopdracht.

Zeven weken lang deelden de leergierige Bosschenaren hun energie, rugzakken en nieuwsgierigheid. De tien volwassenen gaan voor hun sportieve ambities. Zo wil Jeffrey het duofietsen voor de stad gaan starten en Gilio ziet zijn buurt graag sportiever actief. Naast de 7 weken training liepen de deelnemers praktijkstage.

SUPPORTER Patrick nam de tijd om de deelnemers te leren kennen. Op dinsdag 28 mei gaf hij de deelnemers inspiratie terug! In een workshop leverde Patrick op indrukwekkende wijze elke deelnemer concrete ideeën, voor hun eindpresentatie.

De eindpresentatie op 7 juni was een feest. Familie en vrienden waren naar de Certificaatuitreiking gekomen en beleefden 9 unieke presentaties. Zo liet Rita, als groepsoudste, haar verhaal klinken wat ontroering gaf bij het publiek. En Jeffrey gaf een workshop ‘boekenlegger vouwen’. Met zijn presentatie maakte hij duidelijk dat je van een klein vierkant blanco papiertje, met een paar eenvoudige handelingen, kunt komen tot een waardevol kleurrijk en betekenisvolle boekenlegger. De boekenlegger werd een aandenken aan elkaar, aan een leuke tijd van zelfontplooiing en betekenisvol zijn.

Met een krachtig applaus voor iedereen werd hiermee de cursus afgerond.

Meer over Citytrainer vind je op de site: www.citytrainersdenbosch.nl

< terug
Kleefkrachtmatch