’s-Hertogenbosch is een sportvereniging rijker!


’s-Hertogenbosch is een sportvereniging rijker. ´S-PORT SUPPORTER Huijbregts Notarissen organiseerde de formele start van de nieuwe club, Bewegingscentrum 50Plus.

Voorzitter Harrie Wijn: ‘Bij de vereniging sporten meer dan 350 mensen uit alle wijken van de stad. Het sportaanbod is veelal overdag. Van badminton, Bewegen op muziek tot yoga en wandelen. Er is keuze uit 15 verschillende manieren om in groepsverband te bewegen.

Het Bewegingscentrum 50Plus werkt samen met vakdocenten. Ze begeleiden de meeste sportgroepen. ‘En dat geeft een goed gevoel aan mensen die meedoen. Al heb je ergens klachten of kun je niet aan alles even goed meedoen. De docenten houden rekening met de sporters.' De vereniging staat dan ook open voor nog meer Bosschenaren die willen bewegen. Harrie Wijn: ‘We willen ook nieuwe activiteiten organiseren. Zo zijn we onlangs gestart met tafeltennis. Bij ons gaat het om het beweegplezier. Elke woensdagmiddag tussen 15.00 en 16.30 uur worden de tafels opgezet in de sporthal aan Het Wielsem 2b.

Het Bewegingscentrum 50Plus is ontstaan uit een stimuleringsprogramma van de gemeente 's-Hertogenbosch. De transfer naar een vereniging is inmiddels afgerond. Een nieuw bestuur zet de pijlers in op groei en bloei van de club.

Alle informatie over de vereniging staat op de nieuwe website: www.50plusbeweegt.nl

< terug
50Plussportisleuk Volleyball