TTV Never Despair en 99Projects 'pingpongen' over website


Als een van de grootste tafeltennisverenigingen van Nederland wil TTV Never Despair zich goed presenteren op internet. Hiervoor krijgt de club hulp van 99Projects, een van onze ’S-PORT Supporters. “Een goede match”, stelt eigenaar Steven Hogenbosch. Hij staat altijd klaar staat om verenigingen en organisaties te helpen met hun websites en databases.

Meer van deze tijd

De website van TTV Never Despair kan beter, sneller en aantrekkelijker, is de eerste conclusie van online expert Steven Hogenbosch. Dat is precies wat Bruno van Rijsingen, secretaris van TTV Never Despair, wilde horen. “Onze website krijgt steeds meer kuren. We vragen ons ook af wie onze website bezoekt. We willen meer van deze tijd zijn door de site beter te laten samenwerken met onder andere social media en feeds vanuit de tafeltennisbond. Het spreekt voor zich dat onze algemene informatie goed gekozen en vindbaar moet zijn.”

Volgende meeting al in agenda

Steven Hogenbosch is blij dat de tafeltennisvereniging hem benaderde voor deze klus. “Ik regel dit soort zaken voor veel verenigingen en organisaties. Er is binnen de club ook al voorwerk verricht. Er is pas een ledenonderzoek gehouden en via inzichten vanuit Google Analytics kunnen we bepalen welke veranderingen nuttig zijn voor de club. Hier gaan we nu mee aan de slag. De volgende meeting staat al gepland.”

Veel toekomstplannen

Een frisse kijk op de website past perfect binnen de toekomstplannen van TTV Never Despair, vertelt Bruno van Rijsingen. “Onze vereniging is flink in beweging. We zijn bijvoorbeeld op zoek naar een nieuwe speelplaats en willen nieuwe content voor sponsorwerving en het bedrijfsaanbod. Ook willen we meer bedrijfsactiviteiten op de club. Wij denken dat een vernieuwde website ons zeker gaat helpen om meer mensen te bereiken. De ‘online-hulp’ van 99Projects is dus meer dan welkom.”

< terug
Bruno van Rijsingen en Steven Hogenbosch staan bij pingpongtafel
'We zorgen dat de website van TTV Never Despair beter, sneller en aantrekkelijker wordt.'

Contact

Ellen de Roos

Projectleider ´S-PORT SUPPORT

T. 06 16 52 94 71

sportsupport@s-hertogenbosch.nl