Whise ondersteunt ambities paralympiër Maaike Bennik


Paralympiër Maaike Bennik combineert werk met topsportambities. De inspirerende doorzetter ging pas langs bij ‘S-PORT SUPPORTER van het eerste uur Mark Wolbert. De voordeur van zijn bedrijf WHISE ging wagenwijd open voor Maaike. Welke vraag centraal stond in deze gouden match? Hoe haar stichting toekomstbestendiger te maken!

Grensverleggend

Mark is geboeid door het levensverhaal van de eerste Nederlandse slechtziende internationale wedstrijdskiester. Vanuit een letterlijk en figuurlijk ‘blind vertrouwen’ beoefent ze topsport. Haar missie? Ook anderen inspireren tot het verleggen van grenzen. Ze wil anderen leren wat ‘blind vertrouwen’ is en wat je met doorzettingsvermogen bereikt. De rol van sport levert volgens haar een enorme boost op.

Zo maken we Maaikes stichting toekomstbestendig

De match leverde Maaike een eigen ‘Social Businees Canvas’ op. Dit is een prettig handvat voor sociaal ondernemers om hun business mee in te richten. Speciaal voor Maaike ontwikkelde Mark een handzaam model dat op kleine en grote schaal toepasbaar is. Inmiddels geeft het model richting aan het toekomstbestendig maken van de Stichting Maaike Bennink Foundation.

Benieuwd?

Neem contact op met Maaike. Dat kan via de Maaike Bennink – Foundation.

< terug
Maaikebennikwhiser
Paralympiër Maaike: 'Ik wil ook anderen inspireren tot het verleggen van grenzen.'