Buurtsportcoach


Wil je wel sporten of bewegen maar weet je niet wat? Heb je moeite met het vinden van de sport die bij jouw mogelijkheden past? Ken jij iemand die graag wilt sporten, maar daar zelf niet uitkomt? Neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag verder.      

Wat doet de Buurtsportcoach?
De Buurtsportcoach werkt wijkgericht. Hij/zij weet daarom precies welk sport- en beweegaanbod er bij jouw in de wijk is. Tijdens een (telefonische) intake vraagt de medewerker wat je graag wilt op sportgebied, wat uw sportverleden is, wanneer je wilt sporten of bewegen en wat jouw budget is. De Buurtsportcoach gaat daarna op zoek naar sport- en beweegmogelijkheden die aansluiten bij jouw wensen! Jij bepaalt daarna zelf van welk aanbod je gebruik wilt maken. Woon je niet in de wijk Noord, West of Zuidoost dan kun je altijd contact opnemen met de stedelijke buurtsportcoach. Contact met de Buurtsportcoach is vrijblijvend en geheel kosteloos. Ons doel is om zoveel mogelijk inwoners van ’s-Hertogenbosch te laten bewegen, maar uiteindelijk ben jij degene die de eerste stap zet!  

Doorverwijzen vanuit de gezondheidszorg
Ook als je in de gezondheidszorg werkt kun je gebruik maken van onze service. Heb jij een cliënt/patiënt die meer zou moeten bewegen/sporten? Meld hem of haar bij ons aan en wij kijken naar de mogelijkheden op sport- en beweeggebied.

Contact

Hanneke van Dillen

Consulent Sport en Bewegen Noord

T. 06 52 58 52 55

h.vandillen@s-hertogenbosch.nl

Hetty van der Sluijs

Medewerker Sport en Bewegen

T. 06 15 90 72 37

h.vandersluijs@s-hertogenbosch.nl

Ilvie van Schijndel

Buurtsportcoach Sport en Bewegen West

T. 06 11 73 87 42

i.vanschijndel@s-hertogenbosch.nl

José van den Broek

Buurtsportcoach Sport en Bewegen Zuidoost

T. 06 52 58 41 08

jm.vandenbroek@s-hertogenbosch.nl

Buurtsportcoach