Buurtsportcoach


Wil je wel sporten of bewegen maar weet je niet wat? Heb je moeite met het vinden van de sport die bij jouw mogelijkheden past? Ken jij iemand die graag wilt sporten, maar daar zelf niet uitkomt? Neem dan contact met ons op! De Buurtsportcoach helpt je graag verder.

Wat doet de Buurtsportcoach?

De Buurtsportcoach werkt wijkgericht. Hij/zij weet daarom precies welk sport- en beweegaanbod er bij u in de wijk is. U kunt terecht met vragen voor uzelf of iemand anders. Tijdens een (telefonische) gesprek vraagt de medewerker waar u hulp bij nodig hebt, wat u graag zou willen. Vragen kunnen zijn: Wat wilt u graag op sportgebied; wat is uw sportverleden; wanneer wilt u sporten of bewegen en wat is uw budget. De Buurtsportcoach gaat op zoek naar sport- en beweegmogelijkheden die aansluiten bij uw wensen! Dat wordt samen besproken maar u bepaalt daarna zelf van welk aanbod u gebruik wilt maken. Het is ook mogelijk de Buurtsportcoach te spreken bij een Samen gezond spreekuur.

  • Heb je een (lichamelijke) beperking en vraag je jezelf af of sporten voor jou wel mogelijk is? Neem dan contact op met de Stedelijk Buurtsportcoach.

Doorverwijzen vanuit de gezondheidszorg

Ook als je in de gezondheidszorg werkt kun je gebruik maken van onze service. Heb jij een cliënt/patiënt die meer zou moeten bewegen of sporten? Meld hem of haar bij ons aan en wij kijken naar de mogelijkheden.

Contact met de Buurtsportcoach is vrijblijvend en kost niets. Wij willen zoveel mogelijk inwoners laten bewegen. Uiteindelijk ben jij degene die de eerste stap zet!

Contact

Evy Pappot

Verenigingsondersteuner en Buurtsportcoach

T. (073) 615 55 85

e.pappot@s-hertogenbosch.nl

Guus van den Heuvel

Stage-coördinator en Buurtsportcoach

T. (073) 615 32 08

g.vandenheuvel@s-hertogenbosch.nl

Ilvie van Schijndel

Medewerker Sport en Bewegen 50Plus en Buurtsportcoach

T. (073) 615 33 18

i.vanschijndel@s-hertogenbosch.nl

José van den Broek - Pennings

Medewerker Sport en Bewegen 50Plus en Buurtsportcoach

T. (073) 615 97 23

jm.vandenbroek@s-hertogenbosch.nl

Linda Peeters

Buurtsportcoach

T. (073) 615 58 85

l.peeters@s-Hertogenbosch

Buursportcoaches groepsfoto 8600

Alle komende Buurtsportcoach activiteiten

Gloei 323 18 Samen Gezond

Samen gezond Spreekuur bij Noorderpoort Samen Doen

locatie: Noorderpoort Samen Doen