Dura Vermeer Infra Regionale Projecten


Uitdagingen aangaan en ambities waarmaken. Dat is waar het in de sport maar ook bij Dura Vermeer om draait! Wij zijn actief in de bouw, infrastructuur, ontwerp en dienstverlening. Als landelijk partner maar zeker en vooral ook lokaal! We vinden het namelijk belangrijk om écht lokaal gevestigd én aanwezig te zijn. We willen onze relaties persoonlijk kennen, weten er in de omgeving speelt, zicht hebben wat er voor het project van belang is én we houden van een korte en persoonlijke lijn! Vandaar ook dat we ook lokaal gevestigd zijn, aan het Pettelaarpark te Den Bosch.

Alleen en/of samen met onze relaties en partners maken wij integrale, vernieuwende en duurzame oplossingen voor de meest uiteenlopende bouwopgaven. Van klein tot groot, complex of eenvoudig maar altijd op maat én met uw behoefte en ambitie centraal. Wij benutten hierbij onze 160 jaar aan kennis en ervaring om nu en in de toekomst als solide partner met vakmanschap een optimale bijdrage te leveren aan het waarmaken van uw ambities: Den Bosch en omgeving voor iedereen optimaal bereikbaar, veilig en duurzaam maken en houden!

Contactgegevens

dvi-oost@duravermeer.nl
(073) 528 89 50
https://​www.duravermeer.nl
< terug
Dura Vermeer

'S-PORT SUPPORT matches

Wanneer een partner ondersteuning biedt bij een sportgerelateerd vraagstuk vanuit de stad, noemen wij dit een match. Bekijk hieronder het overzicht van matches die hebben plaatsgevonden voor deze 'S-PORT SUPPORT partner.