SUPPORTER HAB geeft gratis actiepuntenlijst

Geplaatst op: 22 april 2020

 

De kersverse ´S-PORT SUPPORTER Horeca Advies Bureau steekt sportclubs de hand toe. Marinus van Dorst kent de klappen van de zweep in horecabedrijven. Hij biedt gratis SUPPORT aan jouw club. Bekijk hier de oproep van HAB!

Je kunt even klankborden en vragen stellen. Marinus van Dorst kan ook een uitgebreidere inkoop-analyse maken en de mogelijkheden zoeken om het inkoopcondities te verbeteren. Met de gratis inkoop-scan krijg je de huidige situatie nog scherper in beeld. Dit vraagt om het delen van vertrouwelijke gegevens, daarom handelt Marinus ook discreet en not-for-profit.

Hoe werkt het?

  • We maken een bel-afspraak;
  • We doen de inkoop-deskresearch op basis van jullie contracten en afspraken met leverancier;
  • De club krijgt een actiepuntenlijst met verbetersuggesties;
  • De club bepaalt zelf wat er met de verbetersuggesties gedaan wordt. Uiteraard kan Marinus van betekenis blijven, maar dat staat los van deze SUPPORT-actie.

Vanuit de omzet-kant zijn wellicht ook winsten te behalen, want wat is het huidige assortiment en de prijzen? En welke nieuwe duurzame en gezonde producten passen in jullie clubhuis? Zijn er omzetverhogende mogelijkheden in deze tijd met Corona-maatregelen en straks?

De ´S-PORT SUPPORTER deelt zijn inzichten graag met jullie club. De 'oude' ervaring leert dat er al snel 10% of meer voordeel te behalen valt ten opzichte van de huidige situatie. De nieuwe werkelijkheid zal nieuwe input geven.

Meld je aan!

< terug