Voor verenigingen


De sportieve kracht van 's-Hertogenbosch is groot. Er zijn meer dan 350 sport- en recreatieverenigingen. In vele takken van sport zijn er trainingen, wedstrijden en andere activiteiten voor kinderen, jongeren, senioren en/of mensen met een beperking. Heel veel vrijwilligers en professionals zetten zich dagelijks voor deze verenigingen in! Dat is iets om trots op te zijn en te blijven. Ook als gemeente dragen we graag bij aan jouw vereniging. Om het maximale uit je club te halen, gaan we met elkaar in gesprek. Samen komen we verder. Zie onderstaand hoe we in contact blijven.Interesse in nieuwsbrief?

Wil je graag op de hoogte blijven van alles wat er speelt op verenigingsgebied? Meld je dan aan voor onze maandelijkse Nieuwsbrief Verenigingen!

Aanmelden nieuwsbrief Verenigingen


In gesprek via 'S-PORTKANTINE

Ook zijn wij dagelijks te vinden in de 'S-PORTKANTINE! In deze besloten Facebookgroep vind je ons langs de lijn voor een praatje of aan de bar met een bakkie koffie voor een goede discussie. Je kunt hier ook eens in gesprek gaan met andere verenigingen. Of mooie initiatieven delen van jouw club.
Vraag je toegang aan tot de 'S-PORTKANTINE en wees welkom!

Naar de 'S-PORTKANTINEBrainstormen of kennismaken?

Wil jij een keer brainstormen over wat er binnen jouw vereniging speelt? Heb je vragen? Of wil je gewoon eens kennismaken? Stuur een e-mail naar: verenigingen@s-hertogenbosch.nl.

'Wij zijn er om samen met jou het maximale uit je vereniging te halen.'