Vlaggen op tafel


De hele stad hing vol met de vlaggen van het WK Archery. Het evenement was wereldnieuws! Ook de Bossche verenigingen kijken er met veel plezier terug. Bestuurders van de clubs ontmoeten elkaar: 'Gelukkig hebben we ook de beelden nog'.

De clubhuizen van verschillende Bossche clubs zijn inmiddels gepimpt met de vlaggen van het Wereldkampioenschap. De bestuurders van de clubs willen samen de sport blijven promoten en de handboogbond draagt actief aan bij.

Vlaggen op tafel
´S-PORT SUPPORTER Ellen Willink maakte van de WK-vlaggen nieuwe tafelkleden. Ellen vertelt "Het is juist mooi om promotie-spullen van een evenement een tweede doel te geven." Met het label 'Tas met een Boodschap' maakte Ellen tassen in allerlei formaten. Voor in het clubhuis van handboogvereniging Prins Bernhard maakte Ellen van de vlaggen tafelkleden. Zo inspireert het Wereldkampioenschap alle tafelgesprekken én het clubhuis van HV Prins Bernhard is ermee gepimpt.

Promotie
De besturen van de Bossche sportclubs zijn in gesprek met elkaar, met de gemeente en met de handboogbond. Met de slogan 'everyone deserves to be a hero' gaat het promoten - ook na het WK- in 's-Hertogenbosch - door. De bestuurders van de clubs zeggen het samen. De sport doen? Daar heb je kracht voor nodig om te concentreren, focussen, richten en om aan te spannen. En dan... loslaten.

De handboogsport is in de basis een sport voor helden, ongekend talent en ultieme prestaties. Maar ook gewoon leuk om te doen. De clubs geven lessen aan mensen om te starten. Talent is er ook. Op wereldniveau wordt gescoord!

Het NK Indoor is op 25 & 26 januari 2020 in Maaspoort Sport & Events.
Check hier het volledige programma hier
.

< terug
2019 12 WK Archery 1 2019 12 WK Archery 2