De Twee Snoeken Automatisering


Van meubel, interieur, gebouw, straat, buurt, wijk, dorp, stad tot samenleving: u kunt ervoor terecht bij De Twee Snoeken. Wij zijn een team van circa 100 ontwerpers, technici, kostendeskundigen, bouwfysici, ict’ers en communicatiedeskundigen die staan voor een integrale aanpak van kleinschalige aanpassingen in uw woning tot grootstedelijke opgaven zoals aardgasloze wijken, dorpen en steden. Vanuit maatschappelijke betrokkenheid bouwen we sinds 1961 samen aan betere woningen en gebouwen, prettiger straten, leukere buurten, fijnere wijken, leefbare steden en gemeenten. We zijn verbindend, verantwoordelijk en bevlogen.

Ons breed en goed ingespeeld team bestaat al ruim 50 jaar en is al ruim 30 jaar met softwareontwikkeling bezig. De opgedane kennis en ervaring is vastgelegd in diverse instrumenten die wij zelf inzetten bij projecten, maar die ook kunnen worden ingezet door andere partijen. De slimme spijker staat symbool voor het brede en gevarieerde instrumentarium dat we ontwikkelen voor deze partijen: van fabrikanten van bouwproducten, over architectenbureaus, ingenieursbureaus, bouwers, ontwikkelaars en corporaties tot gemeenten.

Contactgegevens

https://www.tweesnoeken.nl/
< terug
De Twee Snoeken

'S-PORT SUPPORT matches

Wanneer een partner ondersteuning biedt bij een sportgerelateerd vraagstuk vanuit de stad, noemen wij dit een match. Bekijk hieronder het overzicht van matches die hebben plaatsgevonden voor deze 'S-PORT SUPPORT partner.