Jeroen Bosch Advocaten


Letselschade en aansprakelijkheid. Dat zijn de rechtsgebieden waarin de advocaten van Jeroen Bosch Advocaten volledig zijn gespecialiseerd. Ook verzekeringsrecht komt in de dagelijkse praktijk van Jeroen Bosch Advocaten aan de orde. Het team werkt voor particulieren, bedrijven en overheden. De advocaten weten dat letselschade- en aansprakelijkheidszaken grote invloed hebben op het leven van de slachtoffers. Het is de kracht van Jeroen Bosch Advocaten hun opdrachtgevers zorgen uit handen te nemen zodat zij zoveel mogelijk verder kunnen met hun leven.

Jeroen Bosch Advocaten doet graag iets terug voor 's-Hertogenbosch, de stad waarin het kantoor is gevestigd. Zo is het kantoor fan van ´S-PORT SUPPORT. “Op verzoek van de gemeente ’s-Hertogenbosch ontwikkelden we een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) voor vrijwilligers die werken met minderjarigen bij sportverenigingen. De clubs die zijn aangesloten bij een sportbond van NOC*NSF kunnen de kosten van een verklaring omtrent gedrag voortaan via hun vereniging declareren bij NOC*NSF. Een VOG zorgt er niet alleen voor dat zoveel mogelijk ongewenste figuren en ongewenst gedrag buiten gehouden worden, ook zorgt het voor zekerheid bij mensen die het wel goed bedoelen. En dat zijn er gelukkig heel veel. Binnenkort meer over onze passie voor sport!,” vertelt Edgar Mulders van Jeroen Bosch.

Contactgegevens

https://www.jba.nl/
< terug
Jeroen Bosch Advocaten

'S-PORT SUPPORT matches

Wanneer een partner ondersteuning biedt bij een sportgerelateerd vraagstuk vanuit de stad, noemen wij dit een match. Bekijk hieronder het overzicht van matches die hebben plaatsgevonden voor deze 'S-PORT SUPPORT partner.