MACKEL&BERGH


Visie: "Het leven is ingewikkeld genoeg. Zorg dat je het voor jezelf en je omgeving zo duidelijk, eenvoudig en aantrekkelijk mogelijk maakt".

Klinkt misschien gemakkelijk, en dat is het ook, mits je de persoonlijke manier kent waarmee je dit kunt bereiken. Je zult er soms hard voor moeten werken, maar dat levert je wel veel op. Mackel&Bergh maakt de trainings- en ontwikkelonderwerpen niet moeilijker dan ze zijn. De mens zelf is vaak de veroorzaker van zijn of haar eigen last. Met wetenschappelijke modellen, eenvoudige nuchterheid, persoonlijke kracht, een praktische aanpak, een veilige leeromgeving en openheid kun je heel veel bereiken. Mackel&Bergh training heeft aandacht voor de persoonlijke ontwikkelvragen en verstaat de kracht van naast de klant te gaan staan. Jij gaat de stap maken, gesteund door sensitieve, constructieve, confronterende maar empathische begeleiding. De klantvraag staat centraal. Maatwerk dus. De mogelijke trainingsonderwerpen zijn: Presenteren, persoonlijke uitstraling, time-management, gesprekstechnieken, leiderschap, mentale begeleiding topsporters, algemene communicatie.

Contactgegevens

http://www.mb-training.nl/
< terug
Mackel Bergh

'S-PORT SUPPORT verhalen

'S-PORT SUPPORT matches

Wanneer een partner ondersteuning biedt bij een sportgerelateerd vraagstuk vanuit de stad, noemen wij dit een match. Bekijk hieronder het overzicht van matches die hebben plaatsgevonden voor deze 'S-PORT SUPPORT partner.