RaKo-Printing


Sportman Koen Smits van RaKo-Printing wil dat clubs er met hun teams en evenementen ‘goed op staan’.

Zijn bedrijf in bedrukkingen en belettering voor bijvoorbeeld buitenreclames en kleding maakt ook websites. Koen vindt het met name voor de jeugd erg belangrijk dat zij zich aansluiten bij een sportvereniging. Zelf tenniste hij bij TC Maaspoort en hij handbalde jarenlang bij HV Blauw Wit op Sportpark Noord. Vanaf zijn 15e zocht hij het hoogste handbalniveau op in Waalwijk. “Je wordt niet alleen fysiek sterker, als je in je jeugd bij een club sport. Van jeugdkamp tot jamboree; aan HV Blauw Wit heeft hij mooie jeugdherinneringen. Ik gun ieder kind een toffe sportclub.’

Met de verhuizing van RaKo-Printing naar een nieuw pand in Rosmalen, wil de ondernemer zijn netwerk en betekenis dan ook verder uitbreiden. Via ´S-PORT SUPPORT wil Koen zijn maatschappelijke bijdrage leveren.

Contactgegevens

info@RaKo-Printing.nl
(073) 644 35 35
​http://rako-printing.nl/​
< terug
Ra-Ko Printing

'S-PORT SUPPORT matches

Wanneer een partner ondersteuning biedt bij een sportgerelateerd vraagstuk vanuit de stad, noemen wij dit een match. Bekijk hieronder het overzicht van matches die hebben plaatsgevonden voor deze 'S-PORT SUPPORT partner.