Vissers legal


Vissers Legal is in ruim 20 jaar gegroeid van eigenzinnige nieuwkomer tot een zelfbewuste probleemoplosser die toch een beetje anders is. We zijn ondernemingsrecht juristen pur sang met een paar bijzondere specialismen.

Sport en Recht bij Vissers ligal: Juridische bijstand en advies in de Sport

Het Juridisch Sportloket is een onderdeel van Vissers legal, gespecialiseerd in het (nationale en internationale) sport en recht. Binnen het Juridisch Sportloket wordt de kennis van een middelgroot advocatenkantoor gecombineerd met de laagdrempeligheid van een juridisch loket. De dienstverlening richt zich op alle factoren binnen de sport. Zo staan wij individuele sporters bij maar ook trainers, sportbonden, wedstrijdorganisatoren, sponsoren en sportclubs. Wij staan u bij ongeacht het niveau waarop u actief bent en ongeacht de aard van uw zaak. Of het nu gaat om uw arbeidsovereenkomst, aansprakelijkheid, doping of tuchtrecht, wij staan voor u klaar.

Contactgegevens

info@vissers-legal.nl
(073) 691 19 79
https://vissers-legal.nl/
< terug
Vissers

'S-PORT SUPPORT verhalen

'S-PORT SUPPORT matches

Wanneer een partner ondersteuning biedt bij een sportgerelateerd vraagstuk vanuit de stad, noemen wij dit een match. Bekijk hieronder het overzicht van matches die hebben plaatsgevonden voor deze 'S-PORT SUPPORT partner.