Vissers Advocatuur


Vissers Advocatuur is - met een historie van meer dan tien jaar - uitgegroeid naar een toonaangevend, modern en onafhankelijk advocatenkantoor voor het bedrijfsleven, met alle kennis, ervaring, houding en specialisaties die voor het bedrijfsleven van primair belang zijn.

Sport en Recht bij Vissers advocatuur: Juridische bijstand en advies in de Sport

Het Juridisch Sportloket is een onderdeel van Vissers Advocatuur B.V., gespecialiseerd in het (nationale en internationale) sport en recht. Binnen het Juridisch Sportloket wordt de kennis van een middelgroot advocatenkantoor gecombineerd met de laagdrempeligheid van een juridisch loket. De dienstverlening richt zich op alle factoren binnen de sport. Zo staan wij individuele sporters bij maar ook trainers, sportbonden, wedstrijdorganisatoren, sponsoren en sportclubs. Wij staan u bij ongeacht het niveau waarop u actief bent en ongeacht de aard van uw zaak. Of het nu gaat om uw arbeidsovereenkomst, aansprakelijkheid, doping of tuchtrecht, wij staan voor u klaar.

Contactgegevens

https://vissers-advocatuur.nl
< terug
Vissers Advocatuur

'S-PORT SUPPORT verhalen

'S-PORT SUPPORT matches

Wanneer een partner ondersteuning biedt bij een sportgerelateerd vraagstuk vanuit de stad, noemen wij dit een match. Bekijk hieronder het overzicht van matches die hebben plaatsgevonden voor deze 'S-PORT SUPPORT partner.