Great Match


GreatMatch is specialist in grafisch ontwerp en imagoconcepten voor sportorganisaties. Vanuit ’s-Hertogenbosch en het huis voor de sport in Nieuwegein werkt GreatMatch aan mooie campagnes met de sport(ers).

Bouwen aan imago
Een product, evenement of organisatie krijgt identiteit door een onderscheidend en passend imago. Logo, styling, fotografie, video en tekst vormen een sterk geheel. Het maakt outsiders nieuwsgierig, het maakt insiders trots.

Bouwen aan draagvlak
De beleving van diverse belanghebbenden en belangstellenden is de basis voor het concept. Een imago mag geen opgeplakt label zijn, het is authentiek en geniet draagvlak binnen de bestaande community en aanzien daarbuiten.

Relatie met fans
Loyaal, kritisch, gepassioneerd: fans zijn ware ambassadeurs wanneer ze betrokken worden en zelf deel kunnen uitmaken van hun grote passie. GreatMatch heeft een eigen visie op fan-engagement met bewezen resultaat.

Contactgegevens

https://www.greatmatch.nl
< terug
Great Match

'S-PORT SUPPORT verhalen

'S-PORT SUPPORT matches

Wanneer een partner ondersteuning biedt bij een sportgerelateerd vraagstuk vanuit de stad, noemen wij dit een match. Bekijk hieronder het overzicht van matches die hebben plaatsgevonden voor deze 'S-PORT SUPPORT partner.