LT architecten BV BNA


De kracht van LT architecten is dat het naast de ervaring een eigentijdse, innovatieve en creatieve inslag heeft. In de afgelopen tijd hebben wij een reputatie opgebouwd bij complexe opgaven en het realiseren van projecten binnen de gegeven budgetten. Wij zijn een middelgroot familiebedrijf, maar indien nodig kan ons bedrijf snel groter worden. De voordelen van een kleine organisatie, gecombineerd met de kracht van een grote. Dat is wat wij u kunnen bieden. Dit uit zich in korte communicatielijnen, hoge persoonlijke betrokkenheid en een flexibele organisatie.

LT architecten ondersteunt Sport Support ’s-Hertogenbosch en is sponsor van voetbalvereniging FC Den Bosch en de gymnastische stichting Flik-Flak. LT architecten staat voor u klaar als betrouwbare, flexibele en deskundige partner. Wij zijn gaarne bereid u nader vrijblijvend te informeren.

Contactgegevens

http://www.lt-architecten.nl/
< terug
Lt Architecten

'S-PORT SUPPORT matches

Wanneer een partner ondersteuning biedt bij een sportgerelateerd vraagstuk vanuit de stad, noemen wij dit een match. Bekijk hieronder het overzicht van matches die hebben plaatsgevonden voor deze 'S-PORT SUPPORT partner.