De Talentenacademie


De Talentenacademie focust zich op training, coaching, spreken en consultancy. Wij zijn voornamelijk werkzaam binnen het bedrijfsleven, de topsport en de entertainment. Wij zijn erop gericht om mensen op een gezonde manier te laten presteren. Werken aan topprestaties vanuit je eigen kracht. En dat kan in elke context, waardoor wij ook in verschillende werelden actief zijn.

Ons team bestaat uit trainers en coaches met een achtergrond als psycholoog, pedagoog of Human Resource Management. Ons werk bestaat uit individuele coachgesprekken, teamtrainingen met onderwerpen als communicatie, samenwerking, coachen & begeleiden en ‘Gezond Presteren’. Daarnaast verzorgen we met regelmaat workshops over onder andere talentontwikkeling of vervullen we de taak als dagvoorzitter op verschillende events.

Wij werken veel met trainers en sporters in het proces naar topprestaties. Via´S-PORT SUPPORT willen wij graag een bijdrage leveren aan de verdere talentontwikkeling van sporters en trainers binnen ’s-Hertogenbosch. We zijn een Bosch bedrijf en ook al zijn we landelijk actief, we zijn trots op onze afkomst!

Contactgegevens

http://www.talentenacademie.nl/
< terug
Talentenacademie

'S-PORT SUPPORT matches

Wanneer een partner ondersteuning biedt bij een sportgerelateerd vraagstuk vanuit de stad, noemen wij dit een match. Bekijk hieronder het overzicht van matches die hebben plaatsgevonden voor deze 'S-PORT SUPPORT partner.