Liftoff


Liftoff is een bureau voor ontwerp en communicatie waarbij creativiteit en effectiviteit hoog in het vaandel staan. We helpen onze opdrachtgevers bij het krijgen van relevante aandacht voor hun diensten of producten. Hiervoor ontwikkelen we, in nauwe samenwerking met die opdrachtgevers, doeltreffende communicatiemiddelen.

In ons 12 jarig bestaan hebben we veel ervaring opgedaan in de sportwereld.Zo was onze allereerste opdrachtgever de profafdeling van basketbalclub EBBC. We zijn jarenlang hun vaste communicatie partner geweest.

Daarna hebben we o.a. voor Philips websites ontwikkelt rondom het activeren van een aantal sponsorships (WK's en EK's voetbal en het Philips zwemteam met o.a. Pieter van den Hoogenband). Ook hebben we de mascotte ontwikkeld voor het Nederlands Damesvolleybalteam, zijn we het vaste bureau voor de Nederlandse Basketball Bond en geven we vorm aan alle communicatie-uitingen van het Bossche hardloopevenement de Vestingloop.

Door deze projecten hebben we veel ervaring opgedaan met communicatievraagstukken specifiek voor sportorganisaties. Deze ervaring willen we graag inzetten om lokale sportverenigingen een steuntje in de rug te geven.

Contactgegevens

https://www.liftoff.nu/
< terug
Liftoff

'S-PORT SUPPORT matches

Wanneer een partner ondersteuning biedt bij een sportgerelateerd vraagstuk vanuit de stad, noemen wij dit een match. Bekijk hieronder het overzicht van matches die hebben plaatsgevonden voor deze 'S-PORT SUPPORT partner.