Fietstocht nieuwe Sport- en Beweegvisie

Fietstocht Sport en Beweegvisie

De wereld van sport en bewegen is continu in beweging. De maatschappij verandert en daardoor veranderen vraag en aanbod. Als afdeling Sport en Recreatie van de Gemeente 's-Hertogenbosch moeten wij mee in deze veranderingen. Wat is onze rol als gemeente en hoe vullen we deze rol in?

Dit zijn vragen waar we in de nieuwe Sport- en Beweegvisie antwoord op geven. Het afgelopen half jaar zijn we bezig geweest met het schrijven van deze nieuwe visie. Dat deden we met input vanuit de stad; inwoners, partners en organisaties. Nu is het moment dat we het eerste concept van de nieuwe Sport- en Beweegvisie willen delen met iedereen die hierin geïnteresseerd is.

WE NODIGEN JE UIT OM MEE TE FIETSEN

Op woensdag 30 augustus nemen we je al fietsend mee in de grote lijnen van de nieuwe Sport- en Beweegvisie. Op de startlocatie vertellen we je over de opzet. Onderweg stoppen we om de inhoud nader toe te lichten. Na de fietstocht is er ruimte om je reacties of bevindingen in te brengen. Doe dat vooral, want in het concept van de visie is nog ruimte voor aanscherping.

Het programma

17.30 uur: Mogelijkheid om een hapje te eten op de startlocatie.

18.00 uur: Welkomstwoord en toelichting op de hoofdlijnen van de sport- en beweegvisie. Hierna starten we de fietstocht van ongeveer 10 kilometer met een aantal stops.

19.30 uur: Aankomst op de Parade met terugkoppeling op de visie.

20.00 uur: Start van de Avontuurlijke Klim Sint Jan

20.45 uur: Afronding avond.

Meld je aan!

Fiets jij mee op 30 augustus? Meld je aan via het aanmeldformulier. Heb je op voorhand vragen over deze avond? Twijfel niet ze te stellen. Stuur een e-mail naar sportenrecreatie@s-hertogenbosch.nl.

Precieze informatie over het startpunt en tijdsplanning volgt later. We inventariseren eerst het aantal deelnemers.

Deel deze activiteit:

Medewerker

Ralf van der Heijden

Ralf van der Heijden

Beleidsmedewerker / Projectleider

T. (073) 615 95 97

r.vanderheijden@s-hertogenbosch.nl

aug 30
woensdag 30 augustus 2023
19:00 - 21:30