Podcasts


Podcast Verenigd! is een serie podcasts waarin Team Verenigingen elke maand een interessant gesprek voert met iemand uit het sportverenigingsleven in gemeente 's-Hertogenbosch. Luister de podcasts hieronder of luister ze via Spotify.


KLIK HIER voor de introvideo met Evy Pappot, lid van de kerngroep van het Bosch Sportakkoord. Zij vertelt over Sportakkoord II, waarin samenwerken centraal staat om de kracht van sport te benutten.

KLIK HIER voor de introvideo met Rob de Haas, clubvoorzitter van tafeltennisvereniging Never Despair. Het gaat over een nieuwe bestuurskoers waarbij het draait om de filosofie dat ieder lid een besluit kan nemen voor de vereniging.

KLIK HIER voor de introvideo met Astrid van de Griendt van de GGD en met Vertrouwenscontactpersoon Jan-Willem Evers over Positief Sportklimaat.

KLIK HIER voor de introvideo met Danielle van Aarle en Hannah van Tartwijk, beiden van MHC Rosmalen. Het gaat over de Trainers Academy, waarmee ze trainers op technisch, didactisch en pedagogisch vlak opleiden.

KLIK HIER voor de introvideo met Jos Sleegers over de ontwikkeling van de skatesport in Den Bosch en hiermee de groei van de Urban Culture.

KLIK HIER voor de introvideo met Vincent de Vries over hoe je sponsoring kunt inzetten voor je club en Scoor Voor Je Club zelfs structureel inkomsten kan genereren.

KLIK HIER voor de introvideo met Jan de Leeuw over de rol van Jeugdfonds Sport en Cultuur.

KLIK HIER voor de introvideo met Mahdi Nasrallah. Over de kansen van social media en gaming om jongeren meer en langer te binden aan de club.

KLIK HIER voor de introvideo met Team Verenigingen over verwachtingen en ambities voor het seizoen 2022-2023.

KLIK HIER voor de introvideo met Ellen de Roos over wat ondernemers kunnen doen voor verenigingen.

KLIK HIER voor de introvideo met Nick Cooiman over kansen van gaming voor de sportclub.

KLIK HIER voor de introvideo met Aemy Sevinga over het professionaliseren van OJC.

KLIK HIER voor de introvideo met Evy Pappot over het Bosch Sportakkoord.

'Hier vind je interessante podcasts die je misschien wel op ideeën brengen voor de ontwikkeling van jouw vereniging.'