Citytrainer Junior

Dat is nog eens een mooi initiatief: basisschoolleerlingen die worden opgeleid tot Citytrainers Junior. Deze jeugdige 'trainers' kunnen na de cursus hun (gym)docent helpen bij activiteiten op en rondom school. Goed nieuws: we houden de cursussen op verschillende Bossche basisscholen.

Mooie extra vaardigheden

Citytrainers Junior (CTJ) zijn leerlingen uit groep 7 en 8 van de basisschool die met succes de cursus Citytrainer Junior hebben afgerond. Zij scherpen tijdens de bijeenkomsten hun sportieve, creatieve, organisatorische en sociale talenten aan, zodat ze deze op en rondom school kunnen inzetten.

Houd socials Citytrainer in de gaten

De cursus is te volgen op verschillende basisscholen in Den Bosch. Dat gebeurt in samenwerking met ´S-PORT. Houd de socials van Citytrainer in de gaten om te zien wanneer er weer aanmeldmogelijkheden zijn voor het nieuwe traject.

Meer Citytrainer-informatie?

Vragen over Citytrainer Junior? Citytrainer op jouw school? Vraag het aan Kim van den Dungen

'Citytrainers Junior zijn basisschoolleerlingen die hun (gym)docent helpen bij allerlei activiteiten. In een cursus stimuleren we hun sportieve, creatieve, sociale en organisatorische talenten.'