Disclaimer

Deze website wordt verzorgd en beheerd door de webredactie van de afdeling Sport en Recreatie, gemeente 's-Hertogenbosch.

Zwart met oranje logo van sport. Een initiatief van de gemeente 's-Hertogenbosch.


Proclaimer

De gemeente 's-Hertogenbosch is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Wij blijven de mogelijkheden verbeteren en streven naar meer interactie in de nabije toekomst.

Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. U kunt uw reactie via sport@s-hertogenbosch.nl doorgeven.
U kunt binnen twee werkdagen een reactie op uw melding verwachten.

Internetsites en/of infobronnen van derden

Via de website van ‘S-PORT wordt toegang geboden tot internetsites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden. ‘S-PORT heeft geen zeggenschap over deze websites en kan dus niet aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud of voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze internetsites en/of informatiebronnen.

Persoonsgegevens

De gemeente 's-Hertogenbosch respecteert de privacy van de bezoekers van deze website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die wordt verschaft altijd vertrouwelijk en conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens wordt behandeld. De door de bezoeker verstrekte gegevens gebruiken wij om te kunnen voldoen aan diens verzoeken en om onze dienstverlening te kunnen uitvoeren. Ontvangen gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor ze zijn verkregen.

Deze website wordt doorgemeten door statistiekenprogramma's. De gemeente krijgt hiermee informatie over onder meer het aantal bezoekers, de bekeken pagina's en het surfgedrag.