Startbijeenkomst Bosch Sportakkoord

Sportakkoord

Vorig jaar rond deze tijd kwamen in Den Haag landelijke sportorganisaties en maatschappelijke instellingen bij elkaar om samen met de minister van Sport het Nationaal Sportakkoord te ondertekenen. Dat akkoord is gericht op versterking van de sport en optimale benutting van de maatschappelijke kracht ervan.

Overal in Nederland krijgt dit idee nu navolging. Ook in 's-Hertogenbosch gaan we aan de slag met een lokaal sportakkoord. En daar hebben we jullie bij nodig!

Sportwethouder Huib van Olden zal de startbijeenkomst openen en onderstreept daarmee het belang van de avond. Daarna geven wij tekst en uitleg over het lokale sportakkoord dat wij in 's-Hertogenbosch willen sluiten. Ook presenteren wij inspirerende praktijkvoorbeelden van initiatieven, projecten en samenwerkingsvormen.

Het belangrijkste deze avond is de inventarisatie van jullie ideeën, kansen en uitdagingen die wij dit najaar samen met jullie willen uitwerken tot het Bosch Sportakkoord.

Ook als je verhinderd bent op 27 augustus of niet mee wilt doen aan het sportakkoord horen we het graag. We houden hier in onze communicatie dan rekening mee.

Meer weten?­
Kijk op onze website voor meer informatie over het sportakkoord en onze werkwijze. Via e-mail zijn we bereikbaar voor al je vragen en opmerkingen. Je kunt ons ook mailen om een afspraak te maken. We gaan graag met je in gesprek, telefonisch of tijdens onze spreekuren.

Deel deze activiteit:

aug 27
dinsdag 27 augustus 2019
18:00 - 20:00
Startbijeenkomst Bosch Sportakkoord
Gratis