Webinar: Hoe houd je je club financieel gezond?

Laptop met tekst time to webinar op het scherm

De Coronacrisis raakt veel sportverenigingen in hun portemonnee. Een vraag waar vele besturen zich mee bezig houden, is hoe je je financieel gezond houdt. In deze roerige, onzekere tijd, maar zeker ook daarna. Om in de spelen op deze vraag, organiseert gemeente Meierijstad de webinar coronacrisis. Hoe houd je je club financieel gezond? Ook verenigingen uit onze gemeente mogen mee doen. Het is gratis!

Inhoud webinar
Peter van Baak, oprichter van SponsorVisie, is specialist in breedtesport-sponsoring. Hij hielp vanuit SponsorVisie sinds 2010 vele verenigingen met nieuwe manieren om extra geld binnen te halen. En het succes! Tijdens de webinar gaat Peter in op de gevolgen van de crisis. Welke inzichten geeft dit ons? En ook, welke lessen kunnen sportverenigingen hieruit trekken? Tijdens de webinar komen verschillende tips en ideeën voorbij over kansen op nieuwe inkomsten voor jouw vereniging, zowel voor verenigingen met als zonder eigen kantine.

Datum en tijdstip
De webinar is via Zoom op twee verschillende dagen.
- Maandag 11 mei (focus op verenigingen zonder eigen kantine)
- Dinsdag 12 mei (focus op verenigingen met eigen kantine)

We starten beide webinars om 20.00 uur en ronden af tussen 21.00-21.15 uur.

Instructies voor het gebruik van Zoom zijn eenvoudig en volgen op maandag 11 mei, nadat het inschrijfformulier volledig is ingevuld en verzonden.
Heb je al vragen vanuit de club? Zet die dan in het aanmeldformulier, dan kunnen we zo goed mogelijk inspelen op wat er speelt.

Aanmelden
Wil jij meer weten over mogelijkheden om jouw club financieel gezond te houden? Meld je dan uiterlijk 10 mei aan voor één van de twee webinars. Per vereniging is plaats voor maximaal twee personen.

Meld je nu hier aan >>

Andere vragen?
Stel je vraag aan Irfan Gadzo van Team Verenigingen van ´S-PORT.

Deel deze activiteit:

Medewerker

Irfan Gadzo

Irfan Gadzo

Verenigingsadviseur

T.

i.gadzo@s-hertogenbosch.nl

mei 12
dinsdag 12 mei 2020
Dagelijks, wordt gestart vanaf 11 May 2020, tot en met 12 May 2020
20:00 - 21:15