Webinar: Kijken in Kansen

1170x370 webinar

Corona heeft de sportwereld op z’n kop gezet. Na maanden van stilte op de sportvelden en sportzalen is versoepeling stap voor stap mogelijk. Er heerst onduidelijkheid over de toekomst. Hoe ziet die eruit voor mijn vereniging of organisatie? Blijven leden en vrijwilligers? Hoe lopen de contracten? Hoe ziet de bond dit en wat gaat er veranderen in de manier van sport zoals we gewend zijn?

Kijken in kansen
Samen met Huub van Mackelenbergh zetten we de sportieve bril op. Samen kijken naar sportieve kansen en mogelijkheden: op het veld en binnen/buiten je vereniging of sportclub. Ben je bestuurder, organisator of ondernemer en wil je de positieve waarde van sport nog beter benutten?

Inhoud
Er liggen overal kansen en mogelijkheden, je moet ze alleen zien, grijpen en benutten. Invloed op de gevolgen en maatregelen van Corona heb je niet. Wel heb je 100% invloed op je eigen manier van handelen en communiceren in deze tijd. Om hier effectief in te zijn moet je initiatief nemen en kansen pakken. Alleen HOE doe je dit en WAT moet je dan nu doen? Dat hoor je tijdens dit Webinar.

Kom online. Check in en werk aan je eigen sportieve missie.
Dinsdag 16 juni | Check in: 20.00 uur | Check out: 21.30 uur |
De webinar wordt via Youtube gehost (info na aanmelding)

Aanmelden kan hier: https://forms.gle/EGeUVcq8EmW6mUFR8

Het webinar wordt gratis aangeboden door team verenigingen en ‘S-PORT SUPPORT.

Deel deze activiteit:

Medewerker

Elles van der Heijden

Elles van der Heijden

Medewerker Sport Verenigingen

T. 06 11 73 91 61

elles.vanderheijden@s-hertogenbosch.nl

jun 16
dinsdag 16 juni 2020
20:00 - 21:30
Webinar: Kijken in Kansen
Gratis