PANNA! Sterrenteamdag

Panna Sterrenteam

Schrijf je in door bij de locatie SV BLC te kiezen.

De PANNA! Sterrenteamdag is een leuke en leerzame voetbaldag voor voetbalgekke jongens én meisjes van 7 t/m 13 jaar. Wil jij een te gekke voetbaldag beleven of een nog betere voetballer worden? SCHRIJF JE IN!

Tijdens de PANNA! Sterrenteamdag staat plezier centraal. Voetballen doe je toch voor je plezier? Aan het einde van de speeldag vragen wij enkele spelers en speelsters van verschillende leeftijdscategorieën om naar de finaledag te komen op 25 oktober 2020! Bij ons hoef je geen ster te zijn om een ster te worden. Iedereen verdient evenveel aandacht en talenten komen uiteindelijk toch wel bovendrijven.

Om mee te doen met de PANNA! Sterrenteam-dagen dien jij jezelf eerst in te schrijven. Kosten voor deelname aan de selectiedagen bedragen € 34,50 per persoon (of € 39,50 inclusief lunch). Bij deelname krijg je een compleet tenue (shirt, broekje en sokken) én een handige goodiebag met verschillende cadeaus.

Tijdens het bestelproces kun je de locatie aangeven waar je wil deelnemen. Je wordt automatisch in de juiste leeftijdscategorie ingedeeld. Mocht je uiteindelijk worden gevraagd om in het PANNA! Sterrenteam te spelen, dan zijn hier verder geen extra kosten aan verbonden.

Meer informatie vind je op www.pannasterrenteam.nl.

Deel deze activiteit:

sep 23
woensdag 23 september 2020
14:30 - 19:15
PANNA! Sterrenteamdag
€ 34,50
SCHRIJF JE NU IN!