´S-PORTCAFÉ

S PORTCAFE Logo FC DEF

Op 19 mei organiseren we het 'S-PORTCAFÉ. De avond staat in het teken van ontmoeten, verbinden, kansen en een afscheid. Wethouder Huib van Olden neemt na meer dan 10 jaar afscheid en daar staan we natuurlijk even bij stil.

En waar een hoofdstuk eindigt, volgt er altijd een lege pagina met onbekende verhalen en nieuwe kansen. Tijdens het 'S-PORTCAFÉ is er een kansenmarkt. Er is veel aanbod dat jouw club kan helpen. Wij hebben een aantal initiatieven geselecteerd, onder andere op het gebied van vrijwilligers, financiën, sponsoring, ledenwerving en behoud en veiligheid. Loop over de markt en ontdek wie jou kan helpen met vraagstukken.

Verder gaan we samen in gesprek over de toekomstbestendige vereniging, met medebestuurders en verenigingsondersteuners. Veiligheid, kernwaarden en talenten zijn het grootste goed van een gelukkige vereniging en staan centraal in alle keuzes die je als vereniging maakt.

Kortom, een avond vol inspiratie en ideeën. Natuurlijk allemaal onder het genot van een hapje en een drankje op een inspirerende locatie in 's-Hertogenbosch, namelijk De Gruyter Fabriek.

Programma

19:00 uur
Inloop met hapje en een drankje en kansenmarkt

19:45 uur
Afscheid Wethouder Huib van Olden

20:00 uur
In gesprek met…

20:30 uur
Napraten met borrel en kansenmarkt

+/- 21:30 uur
Afsluiting

Zorg dat je erbij bent!

Meld je aan via het aanmeldformulier!

Deel deze activiteit:

Medewerkers

Rinske Preijde 3

Rinske Preijde

Sportwerker PowerUp073 / Verenigingsondersteuner

T. 06 31 79 65 03

r.preijde@s-hertogenbosch.nl

Michiel Bulten

Michiel Bulten

Medewerker Sport Verenigingen

T. 06 52 58 52 52

m.bulten@s-hertogenbosch.nl

mei 19
donderdag 19 mei 2022
19:00 - 21:30
´S-PORTCAFÉ
Gratis