'S-PORTCAFÉ

S PORTCAFE Logo FC DEF

Het is weer tijd voor een nieuwe editie van het ‘S-PORTCAFÉ! Op maandag 15 mei 2023 komen we samen bij HC ’s-Hertogenbosch om er een inspirerende avond van te maken.

Voor bestuurders én trainers(coördinatoren)!

De avond is anders dan je van ons gewend bent. We hebben namelijk een gesplitst programma. Het ene deel is voor jou als bestuurder, het andere richt zich op (hoofd)trainers/coaches en trainingscoördinatoren. JIJ BENT HIERBIJ AAN ZET! Nodig de trainers en coördinatoren van jouw club uit en neem ze mee!

We starten de avond gezamenlijk om 19.30 uur. Hierna maken we de splitsing tussen twee workshops: ‘De Swingende Bestuurder’ en ‘Heppie op de Club’.

Het programma

  • 19.00 uur Inloop
  • 19.30 uur Opening
  • 19.45 uur Workshops
  • 20.30 uur Afsluiting en borrel

Workshop ‘De Swingende Bestuurder’

Bij ‘De Swingende Bestuurder’ wordt je als bestuurders getrakteerd op een speelse voorstelling. Aan de hand van hilarische sketches en alledaagse praktijkvoorbeelden maken we je bewust van je eigen manier van besturen en gaan we in op hoe je besturen leuker maakt. Clubvoorzitter van Never Despair Rob de Haas is vergaderexpert en partner van ‘S-PORT SUPPORT. Hij zal ons op energieke wijze inspireren en praktische handvatten geven om mee te nemen.

Workshop ‘Heppie op de Club’

De andere workshop ‘Heppie op de Club’ is een workshop van Het Vergeten Kind. Meedoen aan sport en hier plezier aan beleven is niet voor ieder kind vanzelfsprekend. Voor kinderen die het moeilijk hebben is een goede match tussen vereniging en het kind extra belangrijk. Het doel van de workshop is om te leren hoe je een omgeving creëert waarin het kind de aandacht krijgt die het verdient. De trainer/coach of trainingscoördinator speelt hierbij een belangrijke rol. Hoe bouw je die band met een kind? Hoe laat je zelfvertrouwen groeien en hoe vergroot je de veerkracht? Het zijn interessante vragen!

Afronding met borrel

Na de workshops praten we na onder het genot van een hapje en een drankje. Hét moment om ervaringen, bevindingen en ideeën uit te wisselen met andere clubbestuurders.

Zien we je op 15 mei?

Wie neem jij mee op 15 mei? De plekken voor jou en je introducee zijn gereserveerd. Bevestig jullie plekje via de link en meld je aan! Hopelijk zien we je op 15 mei bij HC ’s-Hertogenbosch. Aanmelden kan tot en met vrijdag 12 mei.

Deel deze activiteit:

Medewerker

Michiel Bulten

Michiel Bulten

Medewerker Sport Verenigingen

T. 06 52 58 52 52

m.bulten@s-hertogenbosch.nl