Maak jouw sportdroom of die van iemand anders waar!

Geplaatst op: 09 april 2024

 

Uniek Sporten Brabant laat in samenwerking met Sportservice Noord-Brabant en het BrabantSport Fonds de komende twee jaar honderden sportdromen van Brabanders met een beperking of chronische aandoening in vervulling gaan. Met het project ‘Sportdromen’ willen de initiatiefnemers de deelnemers structureel meer in beweging brengen. De eerste inschrijfperiode is geopend van 1 tot en met 21 april!

Eerste actieperiode gestart
Van 1 tot en met 21 april kunnen Brabanders met een sportdroom deze insturen naar Uniek Sporten Brabant via de special actiepagina www.unieksportenbrabant.nl/sportdromen. Nadat de inschrijfperiode is gesloten gaan de juryleden van de zeven Uniek Sporten Brabant-loketten met elkaar om de tafel om te bepalen welke dromen gerealiseerd gaan worden. De tweede periode om je sportdroom in te leveren loopt van 1 tot en met 21 november. In 2025 gelden dezelfde inschrijfperiodes.

Gedurende vier inschrijfperiodes kunnen Brabanders vanaf 5 jaar met een beperking of chronische aandoening hun sportdroom toesturen aan Uniek Sporten Brabant. Het project richt zich op alle mogelijke beperkingen of aandoeningen, of het nou gaat om fysieke, geestelijke of mentale uitdaging(en) bij Brabanders met een sportdroom. De sportdroom moet wel bijdragen aan langdurige sportdeelname en mag geen eenmalige impuls zijn.

Heb je vragen of hulp nodig? Bijvoorbeeld voor de aanvraag?

Neem contact op met Luc.

Contact

Luc van Eerd

Consulent Sport en Bewegen Uniek Sporten (stedelijk)

T. (073) 615 56 37

l.vaneerd@s-hertogenbosch.nl

Deel dit bericht: