´S-PORTCAFÉ

S-PORTCAFE

Tijdens het jaarlijkse ´S-PORTCAFÉ brengen wij verenigingen, bedrijven en inspirators samen. Delen kennis, inspireren en motiveren.

Een mooie netwerkgelegenheid voor jou, voor jouw sport, voor jouw club!
Kom samen naar het´S-PORTCAFÉ. Neem eens iemand mee die je niet of nauwelijks kent. Bestuurders, vrijwilligers, spelers of de vader/moeder die langs de lijn staat: iedereen is welkom!

´S-PORTCAFÉ woensdag 22 mei 2019
Inspireren en ontmoeten staan centraal tijdens het ´S-PORTCAFÉ op woensdag 22 mei bij Maaspoort Sports & Events. Het thema is 'Sprekers met een goed verhaal voor de toekomst van jouw vereniging'. Laat je inspireren, ga het gesprek aan en kijk hoe jij als toekomstdoener jouw vereniging vooruit gaat helpen.

De eerste spreker is bekend! Martijn Berghman van More2Win komt vertellen over sociaal ondernemerschap en inspireert jou om jouw vereniging als sociale onderneming te gaan zien. Benieuwd wie er nog meer komt? Hou onze nieuwsbrief in de gaten en meld je nu aan.Aanmelden

Meld je aan voor het ´S-PORTCAFÉ op woensdag 22 mei!

Wil je iemand meenemen van jouw vereniging of organisatie?
Aanmeldingsgegevens vragen wij voor de organisatie, catering, deelnemerslijsten en om eventueel informatie na te sturen. Deze gegevens blijven één jaar bewaard. Eventueel gebruiken wij u je e-mail adres voor een servicemail. Meer informatie AVG: https://www.s-port.nl/privacy GEEF HIERONDER AKKOORD.

Meer weten over het ´S-PORTCAFÉ?
Neem contact op met Elles.

Contact

Elles van der Heijden

Consulent Sport en Bewegen Verenigingen

T. 06 11 73 91 61

elles.vanderheijden@s-hertogenbosch.nl