´S-PORTCAFÉ

S-PORTCAFE

Tijdens het jaarlijkse ´S-PORTCAFÉ brengen wij verenigingen, bedrijven en inspirators samen. Delen kennis, inspireren en motiveren.

Een mooie netwerkgelegenheid voor jou, voor jouw sport, voor jouw club!
Kom samen naar het´S-PORTCAFÉ. Neem eens iemand mee die je niet of nauwelijks kent.
Bestuurders, vrijwilligers, spelers of de vader/moeder die langs de lijn staat: iedereen is welkom!

10 jaar Sport Alliantie; ´S-PORTCAFE naar Rosmalen

In november 2018 bestaat de Sport Alliantie Rosmalen 10 jaar. Om dit te vieren organiseren we op woensdag 7 november een speciaal ´S-PORTCAFÉ samen met de Sport Alliantie Rosmalen/Nuland/Vinkel. Er is een dagprogramma voor verschillende genodigden uit het werkveld van sportverenigingen, talentontwikkeling en openbare ruimte. In de avond staat het ´S-PORTCAFÉ op het programma waar talentontwikkeling centraal staat. Het belooft een inspirerende en feestelijke editie te worden.

Talentontwikkeling op jouw club! Talentontwikkeling is een breed begrip. Wat doet jouw vereniging hier eigenlijk mee? Richt je je alleen op de prestatie- of breedtesporters of zet je je ook in op de talentontwikkeling van je trainers, coaches en bestuursleden? Samen met Sport Alliantie gaan we tijdens het ’S-PORTCAFÉ de uitdaging aan om talentontwikkeling hoog op de agenda te krijgen! Ga de discussie aan met inspirerende gasten en ontdek waarom talentontwikkeling essentieel kan zijn voor een positieve sportcultuur op jouw vereniging. En wat de gevolgen hier van zijn.

Zet woensdag 7 november vanaf 19:00 uur in de verenigingsagenda en nodig je trainers, coaches, technisch kader, mede-bestuursleden en/of jeugdcommissie nu al uit om mee te gaan naar Perron 3, Rosmalen.


Meer weten over het ´S-PORTCAFÉ?
Neem contact op met Elles.

Contact

Elles van der Heijden

Consulent Sport en Bewegen Verenigingen

T. 06 11 73 91 61

elles.vanderheijden@s-hertogenbosch.nl