´S-PORTCAFÉ

S-PORTCAFE

Tijdens het ´S-PORTCAFÉ brengen wij verenigingen, bedrijven en inspirators samen. Delen kennis, inspireren en motiveren.  

Wanne klets! Werd er maar gekletst…
De oplossing voor jouw verenigingsproblemen: en dat allemaal met een momentje aandacht. Wanneer heb jij voor het laatst een goed gesprek gehad met je (mede-)leden? Een klein moment van persoonlijke aandacht, niet via de mail, niet via de telefoon maar gewoon in een gesprek. Hoe en waarom? Nou vooral omdat dit volgens ons, wél leidt tot meer vrijwilligers, bestuursleden en handjes voor de vereniging. En dat gaat Daniël Klijn van Brug 8 ons vertellen op 16 maart tijdens het ´S-PORTCAFÉ. Naast Daniël zijn er ook verenigingen die hun praktijkvoorbeelden gaan delen. Deze verenigingen doen dit al heel erg goed en zij kunnen hierin een voorbeeld zijn voor de rest.

Een uitdaging voor jou! Neem iemand mee naar het ´S-PORTCAFÉ die je niet of nauwelijks kent. Bijvoorbeeld een wildvreemde die je ziet op je vereniging. Bestuurders, vrijwilligers, spelers of de vader/moeder die langs de lijn staat: iedereen is welkom!

Tijd/ locatie
Inloop vanaf 19.00 uur. Het programma start om 19.30 uur.
Locatie: Werkwarenhuis, Tramkade 22 's-Hertogenbosch
Deelname is gratis

Meld je hier aan voor het ´S-PORTCAFÉ op 16 maart!


Meer weten over het ´S-PORTCAFÉ?  Neem contact op met Irfan Gadzo.

Contact

Irfan Gadzo

Verenigingsadviseur

T. 06 11 88 62 11

i.gadzo@s-hertogenbosch.nl