´S-PORTCAFÉ

S-PORTCAFE


Jaarlijks organiseert 'S-PORT samen met verenigingen en partners het ´S-PORTCAFÉ.
Tijdens het ´S-PORTCAFÉ worden allerlei (sport)onderwerpen besproken en presentaties en workshops aangeboden die interessant kunnen zijn voor jouw vereniging!

Op zaterdag 1 februari 2020 organiseren we het jaarlijkse ´S-PORTCAFÉ in de Gruyterfabriek, Veemarktkade 8, in ’s-Hertogenbosch.

Het ´S-PORTCAFE staat in het teken van creatief denken en doen en hoe dit toe te passen. We gaan samen aan de slag en op zoek naar kansen en oplossingen voor 3 actuele vraagstukken:

  1. Hoe werven en behouden we vrijwilligers?
  2. Hoe maken we onze vereniging ‘jongerenproof’?
  3. Hoe vinden we nieuwe leden?

Voor dat we de diepte induiken deelt Etienne Verhoeff van Start2Create zijn kennis en praktische inzichten uit verenigingsland in een prikkelende presentatie. Hij neemt je mee in de wereld van creatief denken en doen.

Het doel?
Naar huis met praktische tips en tricks die jij direct kan toepassen op jouw vereniging!

Programma
10.30 uur Ontvangst
11.00 uur Aftrap
11.05 uur Ondertekening Bosch Sportakkoord
11.30 uur Keynote
- Plenair: ‘Creatief denken’ door Etienne Verhoeff
- Co-creatie sessies: aan de slag met één van de drie vraagstukken
13.15 uur Terugkoppeling uitkomsten sessies
13.30 uur 3e helft met lunch en Pitchpodium
14.30 uur Einde

Bosch Sportakkoord

Tijdens het ’S-PORTCAFÉ wordt het Bosch Sportakkoord ondertekend. Het sportakkoord is een set van afspraken die sportaanbieders, maatschappelijke instellingen en de gemeente met elkaar maken om nieuwe vormen van samenwerking op te zetten en nieuwe initiatieven te ontwikkelen.

Pitchpodium!
Nieuw dit jaar, het Pitchpodium. Heb je een (verenigings-)hulpvraag? Pak jouw 'one minute of fame' om je vraag te stellen aan het publiek. Zoek je samenwerking? Of worstel je met een uitdaging waar je niet uitkomt? De kracht van het sportnetwerk kan jou helpen!

Come One, Bring One
Heel simpel. Jij meldt je aan en neem jij iemand mee? Zo kun je de opgedane kennis en inspiratie direct delen met je clubgenoten. Samen kom je verder, toch?

Meld je aan voor het ´S-PORTCAFÉ op zaterdag 1 februari 2020

Wil je iemand meenemen van jouw vereniging of organisatie?
Vul hier het e-mailadres in van diegene die je meeneemt.
Aanmeldingsgegevens vragen wij voor de organisatie, catering, deelnemerslijsten en om eventueel informatie na te sturen. Deze gegevens blijven één jaar bewaard. Eventueel gebruiken wij u je e-mail adres voor een servicemail. Meer informatie AVG: https://www.s-port.nl/privacy GEEF HIERONDER AKKOORD.

Meer weten over het ´S-PORTCAFÉ?
Neem contact op met Maaike.

Contact

Maaike Hofmeijer

Consulent Sport en Bewegen Verenigingen

T. 06 11 93 21 40

m.hofmeijer@s-hertogenbosch.nl