´S-PORTCAFÉ

S-PORTCAFE

Het sportlandschap verandert. De vraag is...wat doen we ermee?

Mensen die graag sporten doen dat tegenwoordig minder vaak bij een vereniging. Uit cijfers van het Mulier Instituut is gebleken dat vooral volwassenen steeds vaker anders georganiseerd sporten. Zo’n 65% sport ongeorganiseerd tegenover 15% die sport bij een sportvereniging.

Wat nu? Paniek in de tent omdat we vermoeden dat steeds meer sportverenigingen straks het hoofd niet meer boven water kunnen houden?! Nee! Want er liggen ook kansen!

Nieuwsgierig wat jij op jouw vereniging kan doen om aan te sluiten bij deze ontwikkelingen? Bind leden op een andere wijze aan jouw vereniging. Kom daarom woensdag 22 mei 2019 naar het ´S-PORTCAFÉ!

Programma, woensdag 22 mei
19:00 uur Inloop
19:30 uur Opening / Trends en ontwikkelingen in het verenigingsleven of sportlandschap
19:45 uur Inhoudelijk programma met o.a. More2Win en E-SportsXperts
21:00 uur Ervaringen uitwisselen/ hapje/ drankje

Lokatie
Maaspoort Sports & Events
Marathonloop 1, 's-Hertogenbosch

Sprekers met een goed verhaal over de toekomst op jouw vereniging. Laat je inspireren, ga het gesprek aan en kijk hoe jij als toekomstdoener jouw vereniging vooruit gaat helpen.

Inspirators
E-SportsXperts - Robin Sweegers
E-Sports en gaming klinkt misschien niet als vanzelfsprekend voor jouw vereniging. “Hoe dan?” vraag je jezelf misschien af. Daar komt Robin Sweegers meer over vertellen. Het hoeft in ieder geval niet ten koste te gaan van het huidige aanbod, het kan juist een hele mooie aanvulling zijn!

More2Win - Martijn Berghman
Martijn Berghman zoemt onder andere in op sociaal ondernemerschap op jouw vereniging. Ook inspireert hij hoe jouw vereniging als sociale onderneming aan de slag kan. Het sociale doel voorop, maar met een kloppend businessmodel.


Aanmelden
Meld je aan voor het ´S-PORTCAFÉ op woensdag 22 mei 2019.
Inloop 19.00 uur. Programma van 19.30 uur tot 21.00 uur.

Wil je iemand meenemen van jouw vereniging of organisatie?
Aanmeldingsgegevens vragen wij voor de organisatie, catering, deelnemerslijsten en om eventueel informatie na te sturen. Deze gegevens blijven één jaar bewaard. Eventueel gebruiken wij u je e-mail adres voor een servicemail. Meer informatie AVG: https://www.s-port.nl/privacy GEEF HIERONDER AKKOORD.

Meer weten over het ´S-PORTCAFÉ?
Neem contact op met Maaike.

Contact

Maaike Hofmeijer

Consulent Sport en Bewegen Verenigingen

T. 06 11 93 21 40

m.hofmeijer@s-hertogenbosch.nl